Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Η μαρίνα  Λευκίμμης πήρε «πράσινο φως» – Υπογράφεται η χωροθέτηση, ακολουθεί η Ημερολιά στο βορρά

Το «πράσινο φως» για την χωροθέτηση της μαρίνας της Λευκίμμης έδωσε η  Επιτροπή Τουριστικών Λιμένων και τα επόμενα 24ωρα, μόλις ολοκληρωθεί το γραφειοκρατικό σκέλος και υπογράψει και η Υπουργός Όλγα Κεφαλογιάννη ανοίγει  ο δρόμος για την προκήρυξη του διεθνούς διαγωνισμού από το ΤΑΙΠΕΔ.

Παράλληλα σε επόμενη συνεδρίαση της Ε.Τ.Λ. θα ακολουθήσει και η χωροθέτηση της μαρίνας της Ημερολιάς στην Βόρεια Κέρκυρα.

Ο  βουλευτής της ΝΔ Στέφανος Γκίκας μετά τη συνάντηση που είχε με τον Γενικό Γραμματέα Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης, Μύρωνα Φλουρή έδωσε το περίγραμμα  της   ανάπτυξης των τουριστικών λιμενικών υποδομών, τονίζοντας παράλληλα, ότι σε ότι αφορά τη Μαρίνα της Λάκκας Παξών, εκεί θα πρέπει να γίνουν επικαιροποιήσεις μελετών και συνεπώς θα καταβληθεί προσπάθεια να χρηματοδοτηθούν από σχετικό πρόγραμμα του Υπουργείου Τουρισμού.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ιδιαίτερη  συζήτηση έγινε για την χρηματοδότηση προτάσεων ανάπτυξης εναλλακτικού Τουρισμού στην Κέρκυρα, όπως Καταδυτικού, Θρησκευτικού, κ.λπ., καθότι το Υπουργείο Τουρισμού ήδη αξιολογεί προτάσεις και χρηματοδοτεί την ανάδειξη εναλλακτικών μορφών Τουρισμού.

Για όλα αυτά τα θέματα, ο κος Γκίκας προσκάλεσε τον Γενικό Γραμματέα στην Κέρκυρα, με την επίσκεψη να ορίζεται για το β’ 15Νθήμερο του προσεχούς Απριλίου

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ