Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Ιδρύει νέο κόμμα για τις Ευρωεκλογές ο Ανδρέας Λοβέρδος

Στην ίδρυση νέου κόμματος για τις ευρωεκλογές προχωρά ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Μιλώντας στην εκπομπή «Στο Κέντρο» του Γιώργου Κουβαρά που θα μεταδοθεί απόψε στις 10.00 στο ERTNEWS ξεκαθαρίζει ότι το κόμμα θα κινείται στον πολιτικό χώρο ανάμεσα στην ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος προχώρησε σε αυτήν την προαναγγελία, καθώς ήθελε με κάθε τρόπο να σταματήσει τα σενάρια πως πηγαίνει στη ΝΔ, που όπως είπε ξεκίνησαν πριν 3 μήνες, για ένα διάστημα υποχώρησαν και τώρα έχουν επανέλθει, λέγοντας πως δεν υπήρχε ποτέ τέτοιο ενδεχόμενο, ενώ παράλληλα σημειώνεται πως έχει ξεκινήσει ήδη τις επαφές για τη στελέχωση του Ευρωψηφοδελτίου, στο οποίο θα βρίσκεται και ο ίδιος.

Πρόκειται για μια επιβεβαίωση της στήλης Big Mouth του powergame.gr, που ήδη πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων είχε αναφέρει τη σχετική απόφαση του πρώην βουλευτή, που έδειχνε πως οδηγείτο στη δημιουργία του εν λόγω πολιτικού φορέα.

Τι ανέφερε η στήλη Big Mouth στις 21 Δεκεμβρίου:

“-Τις τελευταίες μέρες έχετε διαπιστώσει ότι ασχολούμαι με την προετοιμασία των κομμάτων ενόψει της μάχης των ευρωεκλογών. Ψάχνοντας δεξιά και αριστερά μήπως και τσιμπήσω κάνα φρέσκο νέο, έμαθα ότι διενεργήθηκαν τρεις δημοσκοπήσεις, οι οποίες δείχνουν ότι ένα σχήμα υπό τον σύντροφο Ανδρέα Λοβέρδο θα είχε κάτι παραπάνω από μια συμπαθητική εμφάνιση στις ευρωεκλογές. Με δεδομένο ότι ο πρώην υπουργός δεν δείχνει διατεθειμένος να πάει από τώρα στο σπίτι του, δεν αποκλείω τις επόμενες μέρες (μετά τις γιορτές) να τον δούμε να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση. Κι όταν αναφέρομαι σε πρωτοβουλίες, μιλώ (για την ακρίβεια γράφω) για τη δημιουργία ενός αυτόνομου πολιτικού φορέα, του οποίου θα ηγηθεί ο Λοβέρδος”.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ