Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Μητσοτάκης σε αγρότες στη Βόνιτσα: Ούτε γκαρσόνια θα γίνετε, ούτε θα φύγετε στη Γερμανία

Σε πολύ καλό και θετικό κλίμα συναντήθηκε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, με τους αγρότες στο μπλόκο της Βόνιτσας. Ο πρωθυπουργός άκουσε τα προβλήματά τους, για τα οποία έχουν εκφράσει τη διαμαρτυρία τους το τελευταίο διάστημα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τους είπε ότι “ούτε γκαρσόνια θα γίνετε ούτε θα φύγετε στη Γερμανία. Για μένα η στηριξη του πρωτογενούς τομέα είναι πρώτη πολιτική προτεραιότητα. Ξέρω τα προβλήματα από πρώτο χέρι. Αυτά τα δύσκολα 4 χρόνια η κυβέρνηση στάθηκε στο μέτρο του δυνατού κοντά στους αγρότες με στηριξη του ΕΛΓΑ με αποζημιώσεις 1 δισ. ευρώ, με μείωση του ΦΠΑ σε λιπάσματα και ζωοτροφές.

Είμαστε πάντα ανοιχτοί να δούμε τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε και σε εθνικό και σε ευρωπαικό επίπεδο. Ξέρουμε τις εκκρεμότητες με το κόστος της κίνησης και του Ντίζελ και στο μέτρο του εφικτού για τί οι οι δημοσιοονομικές δυνατότητες δεν είναι απεριόριστες.

Η συνάντηση έγινε στο περιθώριο των εγκαινίων του οδικού άξονα “Άκτιο-Αμβρακία”, όπου ο πρωθυπουργός παρουσίασε το έργο, με το οποίο στόχος είναι η ενίσχυση της οδικής ασφάλειας και η προσέλκυση νέων επενδύσεων σε μια “ανεξερεύνητη” περιοχή της χώρας”.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ