Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Γεωργιάδης κατά Πάνου Βλάχου: “Δεν έχω σκοπό να πάω στη Δικαιοσύνη”

Την πρόθεσή του να μην προσφύγει στη Δικαιοσύνη γωστοποίησε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, εναντίον του τραγουδιστή και ηθοποιού Πάνου Βλάχου για τον στίχο «Μέσα σε έναν σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε», το οποίο είχε τραγουδήσει σε ένα live στη Θεσσαλονίκη.

Ο υπουργός Υγείας, σε συνέντευξή του στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 και στην εκπομπή «Πρωινές Διαδρομές στο Πρώτο» με τη Μαρία Γεωργίου και τον Βασίλη Αδαμόπουλο, τόνισε πως μετά και την ανάρτηση του Πάνου Βλάχου ύστερα από τον σάλο που προκλήθηκε, «πιστεύω ότι συνειδητοποίησε, έστω και εν μέρει, ότι αυτό που έκανε ήταν πάρα πολύ χοντρό».

«Δεν τον ξέρω προσωπικά, ως ηθοποιός μού είναι πολύ συμπαθής και πιστεύω πραγματικά ότι είναι ταλαντούχος. Τον έχω δει αρκετά γιατί οι γιοι μου βλέπανε τη “Μουρμούρα” πολύ. Λοιπόν, πάντα θλίβομαι όταν άνθρωποι ταλαντούχοι, στην προσπάθειά τους να προκαλέσουν το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης, κάνουν κάτι τόσο άσχημο», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

Ο υπουργός Υγείας επισήμανε: «Όταν λες να δω σε σάκο τον Άδωνι και τον Πορτοσάλτε, είναι σαν να λες θέλω να τους δω να είναι πεθαμένοι, να τους σκοτώνουν. Αυτό, όπως και να το δεις, ούτε καλλιτεχνική αδεία λέγεται ούτε χιούμορ λέγεται ούτε τίποτα. Δεν έχω σκοπό να πάω στη Δικαιοσύνη».

Στη Δικαιοσύνη ο Άρης Πορτοσάλτε για τον στίχο του Πάνου Βλάχου

Νωρίτερα σήμερα ο Άρης Πορτοσάλτε προανήγγειλε ότι θα κινηθεί νομικά κατά του Πάνου Βλάχου.

«Δεν υπάρχει χιούμορ με προτροπή σε φόνο. Ούτε και διάλογος με υποκινητή της βίας. Τα περαιτέρω ενώπιον της Δικαιοσύνης», ανέφερε ο κ. Πορτοσάλτε.

«Ένας προτρέπει να με δολοφονήσουν και θα μείνω άπραγος; Θα πάμε με μήνυση και αγωγή και ό,τι άλλο χρειάζεται. Θα ακούω εγώ και η οικογένειά μου να δολοφονούμαι για τις απόψεις μου; Ο μοναδικός κριτής μου είναι ο Θεός και η επί γης δικαιοσύνη. Είναι αναχρονιστικό να λέμε ότι η βία είναι μαμή της Ιστορίας. Θα πρέπει να παίρνω άδεια για να λέω τις απόψεις μου;», ανέφερε ο κ. Πορτοσάλτε.


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz2u6o83rn7t)

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ