Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Επίθεση Γιαννακοπούλου κατά Παραστατίδη για τα μη κρατικά πανεπιστήμια – “Κανείς δεν μπορεί να προκαταλάβει την θέση του ΠΑΣΟΚ”

“Κανένας κύριος Παραστατίδης ή οποιοσδήποτε άλλος δεν μπορεί να προκαταλάβει την απόφαση της κοινοβουλευτικής ομάδας και του πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ”, ξεκαθάρισε η Νάντια Γιαννακοπούλου. Ειδικότερα, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Νάντια Γιαννακοπούλου μίλησε για τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα μη κρατικά πανεπιστήμια, στην εκπομπή της Κάτιας Μακρή και του Μάνου Νιφλή στο RealFm 97,8.

«Κανείς δεν μπορεί να προκαταλάβει την θέση του ΠΑΣΟΚ, σήμερα εγώ θα σας πω τις θέσεις της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ που άλλωστε έχει και συνεδριακές θέσεις.» τόνισε η κ. Γιαννακοπούλου.

Η κ. Γιαννακοπούλου ανέφερε συγκεκριμένα: «Ναι στα μη κρατικά πανεπιστήμια με δύο αυστηρές προϋποθέσεις: Αυστηροί όροι για τα μη κρατικά πανεπιστήμια και στήριξη της δημόσιας εκπαίδευσης.

Τώρα το συζητούμε, βλέπουμε ρύθμιση, σήμερα έχουμε ημερίδα, που θα αναλύσουμε όλες τις πτυχές του νόμου. Δεν ξεκινάμε με κακή προαίρεση, αλλά βεβαίως με θετική. Και αυτό δεν σα το λέω εγώ το λέει και ο πρόεδρος μας. Δεν ξέρω τι λέει ο κ. Παραστατίδης, εγώ σχολιάζω με βάση την συνολική θέση του ΠΑΣΟΚ, τις συνεδριακές θέσεις και τοποθετήσεις, την τοποθέτηση του προέδρου, όπως αντιλαμβάνεστε κανένας κύριος Παραστατίδης ή οποιοσδήποτε άλλος δεν μπορεί να προκαταλάβει την απόφαση της κοινοβουλευτικής ομάδας και του πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ. Ξεκινάμε λοιπόν με θετική ματιά και αυτό δεν το λέω εγώ το λέει ο πρόεδρος μας.»

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ