Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Μακελειό στη Γλυφάδα: Σοκάρει η μαρτυρία υπαλλήλου της ναυτιλιακής εταιρείας – “Χτύπησε στοχευμένα τα αφεντικά – Φώναζε στους άλλους να φύγουν”

Τέσσερις νεκροί είναι ο τραγικός απολογισμός της ένοπλης επίθεσης που έλαβε χώρα σήμερα το πρωί στη ναυτιλιακή εταιρεία European Product Carriers LTD, στη Γλυφάδα.

Ο δράστης, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του μετά την επίθεση, είναι πρώην εργαζόμενος της ναυτιλιακής εταιρείας ηλικίας 70 ετών και αιγυπτιακής καταγωγής.

«Προφανώς ήθελε να εκδικηθεί τα αφεντικά»

Σοκάρει η μαρτυρία υπαλλήλου της εταιρείας που βίωσε την πολύνεκρη επίθεση.

«Ήμασταν στα γραφεία μας, δουλεύαμε κανονικά όπως κάθε μέρα, ακούσαμε πυροβολισμούς, δεν ξέραμε τι είναι. Εγώ ήμουν στον 1ο όροφο, αυτό έγινε στον 2ο. Πρόκειται για έναν παλιό υπάλληλο της εταιρείας, Αιγύπτιος είναι στην καταγωγή, ο οποίος έχει απολυθεί εδώ και καιρό που προφανώς ήθελε να εκδικηθεί τα αφεντικά», είπε αρχικά η υπάλληλος.

*Διαβάστε εδώ: Θρίλερ στη Γλυφάδα: Aυτοκτόνησε ο ένοπλος που άνοιξε πυρ σε ναυτιλιακή – Τρεις εργαζόμενοι νεκροί

«Δεν ήθελε να χτυπήσει κάποιον από εμάς»

«Φώναζε σε όλους τους άλλους να φύγουν, δεν ήθελε να χτυπήσει κάποιον άλλον από εμάς, μόνο τα αφεντικά και χτύπησε στοχευμένα αυτούς. Μπήκε στην εταιρεία με μια κοντόκαννη καραμπίνα και κρατούσε και ένα revolver», πρόσθεσε.

«Εγώ ήμουν στον 1ο, ήμουν κάτω απ’ το γραφείο μου, περίμενα να ηρεμήσουν τα πράγματα και μετά μπήκαν μέσα οι αστυνομικοί και μας έβγαλαν έξω. Τον είδα πολύ λίγο πριν κλείσουμε την πόρτα, την ώρα που ανέβαινε τη σκάλα. Κρατούσε ένα σακουβαγιάζ, δεν μπήκε με παρατεταμένο το όπλο του», συμπλήρωσε.


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz30y2emoe3d)

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ