Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

H «ΜΕΛΙΣΣΑ» έκοψε την πίτας της και βράβευσε όσους στήριξαν τις προσπάθειές της την προηγούμενη χρονιά

Ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Κέρκυρας και το ΚΔΗΦ «ΜΕΛΙΣΣΑ» πραγματοποίησαν την πατροπαράδοτη γιορτή της κοπής της πίτας τους με την παρουσία πολλών μελών, γονέων ΑμεΑ, φίλων του Συλλόγου, εκπροσώπων  της Αυτοδιοίκησης και  Κοινωνικών Φορέων   Κέρκυρας.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Σπύρος Ζουμπουλίδης στον χαιρετισμό του ανέπτυξε τον σκοπό της εκδήλωσης, που δεν ήταν άλλος από τη χαρά που εισέπραξαν οι νέοι της ΜΕΛΙΣΣΑΣ και οι γονείς των,  το πολυσχιδές έργο του Συλλόγου και τα προβλήματα που ταλανίζουν  διαχρονικά και μέχρι σήμερα τα άτομα με αναπηρία και τέλος βράβευσε όσους στήριξαν τις προσπάθειες του Συλλόγου την προηγούμενη χρονιά, ως τιμητική αναγνώριση της προσφοράς των και ήταν:

 1. κος Κράτσας Γεώργιος
 2. In Action Health Studio
 3. Vespa Club Corfu
 4. Μαθητές 2ου Γυμνασίου Κέρκυρας
 5. Γραφείο Τελετών Πατέλης Νικόλαος
 6. Γραφείο Τελετών Κουλούρης Γεράσιμος
 7. Coral Εργαστήριο Ζαχαροπλαστικής, κος Βλάχος Γιάννης
 8. Σωματείο Εργαζομένων Γ.Ν. Κέρκυρας
 9. Δημοτική Χορωδία Κέρκυρας «San Giacomo»
 10. Φιλαρμονική Ένωση Κέρκυρας «Καποδίστριας»
 11. Νευρολόγος Ιατρός, κος Μαρτζούκος Αλέξιος

Συγκινητική ήταν η βράβευση του Νευρολόγου Γιατρού  κ. Αλέξιου Μαρτζούκου, ο οποίος μετά την συνταξιοδότησή του αποχώρησε από την θέση του εθελοντή Επιστημονικού Διευθυντή της ΜΕΛΙΣΣΑΣ.

Τέλος, την γιορτή έκλεισε εντυπωσιακά με ευχάριστα τραγούδια η Χορωδία της ΜΕΛΙΣΣΑΣ.

Παρευρέθηκαν, τίμησαν με την παρουσία του και απέδωσαν  τα βραβεία ο Α/Περιφερειάρχης κ. Θεόδωρος Κοντζιάλης, ο Αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Σκούρτης ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Ωδείου Κέρκυρας κ. Νικόλαος Βραδής, η Περιφερειακή Σύμβουλος κα Μαρία Δρυ, ο Πρόεδρος της Χορωδίας Κέρκυρας και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Τάκης Μεταλληνός, η Πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού κ. Μαρία Δημουλά και η Πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας κα Μαριλένα Μάστορα

Ροή Ειδήσεων

 • All
 • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
 • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
 • ΤΟΠΙΚΑ