Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Άδωνις Γεωργιάδης: Η εικόνα του Πολάκη ως “κυνηγός των διεφθαρμένων” έχει τελειώσει

Για την χθεσινή αντιπαράθεσή του με τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλο Πολάκη, στη Βουλή, σχετικά με την περίεργη υπόθεση της ιδιωτικής εταιρείας φύλαξης του ΚΕΕΛΠΝΟ, έκανε λόγο σήμερα ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Συγκεκριμένα, ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Κατέθεσα στη Βουλή την έκθεση από την Εθνική Αρχή Διαφάνειας. Αυτή η έκθεση έχει διαβιβαστεί στις εισαγγελικές αρχές άρα, οι εισαγγελικές αρχές θα κάνουν το καθήκον τους. Δεν θα υποδείξω εγώ στη δικαιοσύνη. Η εταιρία σεκιούριτι του ΚΕΕΛΠΝΟ, την οποία πλήρωνε ο κύριος Πολάκης με εντολή του παρά την αντίρρηση της υπηρεσίας, όπως λέει μέσα η έκθεση, διακινούσε πλαστά και εικονικά τιμολόγια. Τα πλαστά και εικονικά τιμολόγια στη νομική γλώσσα είναι “μαύρο χρήμα”. Κατέθεσα καμιά εκατοστή τιμολόγια, το ένα 20.000 ευρώ, το άλλο 30.000 ευρώ, 50.000 ευρώ. Σε όλα γράφει “με αντίρρηση της υπηρεσίας και εντολή του αναπληρωτού Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη”. Ερωτώ: εάν είχαν βρει ένα τιμολόγιο ενός ευρώ που να έγραφε ότι έχει πληρωθεί στη Novartis με αντίρρηση της υπηρεσίας και εντολή του Υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, θα με είχαν προφυλακίσει, ναι ή όχι;».

*Διαβάστε εδώ: Βουλή: “Σκοτωμός” Γεωργιάδη – Πολάκη για το ΚΕΕΛΠΝΟ – “Σας κατηγορώ ότι πήρατε λεφτά, αυτό είναι ξέπλυμα χρήματος”, είπε ο υπ. Υγείας στον βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ

Άδωνις Γεωργιάδης: Η εικόνα του Πολάκη ως «κυνηγός των διεφθαρμένων» έχει τελειώσει από χθες

Επίσης, ο υπουργός Υγείας επισήμανε: «Σε όλες τις αιτήσεις άρσης ασυλίας που έχουν έρθει μέχρι σήμερα στη Βουλή, σε όλες ο κύριος Πολάκης έχει ζητήσει να μην αρθεί η ασυλία του. Αντιθέτως, όσες φορές έχει έρθει αίτημα άρσης ασυλίας για μένα έχω πει να αρθεί η ασυλία μου».

Και ο Άδωνις Γεωργιάδης κατέληξε ως εξής: «Ο Πολάκης διαρκώς γυρίζει και λέει “εγώ δεν έβαλα το χέρι στο μέλι”, “αυτοί είναι οι διεφθαρμένοι”. Ο “Γεωργιάδης είναι διεφθαρμένος”, “αδιευκρίνιστος”, “λαδέμπορας” και διάφορα τέτοια. Πάντα έλεγα ότι όταν κάποιος φωνάζει τόσο πολύ δυνατά για το πόσο τίμιος είναι, κάτι δεν πάει καλά. Ο τίμιος δεν το φωνάζει. Σε κάθε περίπτωση για να τελειώσει η πλάκα, η εικόνα του Πολάκη ως “κυνηγός των διεφθαρμένων” έχει τελειώσει από χθες. Να κάνει άλλη δουλειά».

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ