Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Γεωργιάδης για Πάνο Βλάχο: Μια συγγνώμη θα έληγε το θέμα – Κανείς δεν μπορεί να γυρίσει την Ελλάδα στο 2015

Για την απόφασή του να μην προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατά του ηθοποιού και τραγουδιστή Πάνου Βλάχου μίλησε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός ενοχλήθηκε από τη φράση «μέσα σε έναν σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε» που λέει ο Πάνος Βλάχος κατά τη διάρκεια της παράστασης «Ο τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού».

«Εμείς οι πολιτικοί δεχόμαστε πιο σκληρή δημόσια κριτική από τους υπόλοιπους ανθρώπους. Βεβαίως όσα είπε ο κ. Βλάχος ξεπερνούν τα εσκαμμένα και πιστεύω ότι πραγματικά πρέπει να το έχει μετανιώσει, δεν πιστεύω ότι είπε να μας σκοτώσουν. Είναι νέος άνθρωπος και ταλαντούχος και δεν χρειάζεται τέτοια δημοσιότητα. Μια συγγνώμη εκ μέρους του θα έληγε το θέμα», είπε αρχικά ο Άδωνις Γεωργιάδης.

*Διαβάστε εδώ: Γεωργιάδης κατά Πάνου Βλάχου: “Δεν έχω σκοπό να πάω στη Δικαιοσύνη”

Άδωνις Γεωργιάδης: Οι θύλακες της άκρας Αριστεράς εξακολουθούν να υπάρχουν

Ερωτηθείς ο υπουργός Υγείας για το αν πρόκειται για στοχοποίηση, είπε: «Μιλάμε σοβαρά αν αυτό είναι στοχοποίηση; Αν σε ένα κοινό στην εποχή του Διαδικτύου βγαίνει και λέει κάτι τέτοιο;».

«Κανείς δεν μπορεί να γυρίσει την Ελλάδα στο 2015, αλλά ωστόσο υπάρχουν θύλακες που επιζητούν την αποσταθεροποίηση της χώρας, όπως οι συλλήψεις ατόμων με όπλα και εκρηκτικά που είχαν εμπλακεί με την τρομοκρατία. Προφανώς οι θύλακες της άκρας Αριστεράς εξακολουθούν να υπάρχουν», πρόσθεσε.


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz3s5sik66up)

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ