Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Έλ. Ράπτη: Συνάντηση με τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Κέρκυρας για το μέλλον της τουριστικής εκπαίδευσης στο νησί

Η υφυπουργός Τουρισμού Έλενα Ράπτη υποδέχθηκε στο Υπουργείο Τουρισμού τον Χαράλαμπο Βούλγαρη Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Κέρκυρας και τον Γενικό Γραμματέα της Ένωσης Κωνσταντίνο Μέριανο οι οποίοι της μετέφεραν την αγάπη και την αγωνία τους για το παρόν και το μέλλον της τουριστικής εκπαίδευσης στο νησί τους.

Και οι δύο συνομιλητές της Υφυπουργού, πετυχημένοι επαγγελματίες στον κλάδο τους με διεθνή αναγνώριση των επιχειρήσεων τους, είναι παραδείγματα ανθρώπων που αντιμετωπίζουν το τουριστικό προϊόν με πλήρη γνώση, μεράκι, ευαισθησία που ξεπερνά τα όρια της τυπικής επαγγελματικής δραστηριότητας.

Το ενδιαφέρον τους για την τουριστική εκπαίδευση εκλύεται από τη βεβαιότητα ότι ο ποιοτικός τουρισμός στηρίζεται στα ποιοτικά καταρτισμένα στελέχη του.

Ενισχύεται έτσι η πολιτική για την αναβάθμιση των Σχολών Τουριστικής Εκπαίδευσης, την απρόσκοπτη λειτουργία τους και τη σύνδεση τους με την αγορά εργασίας.

Με την παρουσία και υπηρεσιακών στελεχών του Υπουργείου η Έλενα Ράπτη διαβεβαίωσε τους συνομιλητές της ότι φροντίζουν για τη συνέχιση της εύρυθμης λειτουργίας του ΙΕΚ στην Κέρκυρα, αναγνωρίζοντας τον ιστορικό αλλά και αναγκαίο ρόλο του στην τουριστική ανάπτυξη της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ