Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Δημοσκόπηση Opinion Poll: Το 80% θέλει συνεργασία ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ – Νέας Αριστεράς

Τη συνεργασία των δυνάμεων της Κεντροαριστεράς ζητούν οι ψηφοφόροι, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης της Opinion Poll, κατά την οποία οι πολίτες υπογράμμισαν ότι πρέπει να συσφίξουν οι σχέσεις ανάμεσα σε ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Αριστερά.

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση της δημοσκόπησης για το πως κρίνουν τη συνεργασία δυνάμεων της Κεντροαριστεράς (ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-Νέα Αριστερά), σε ποσοστό 62,4% απαντούν «ναι», ενώ «μάλλον ναι» λέει το 18,1%.

opinion-poll-5-1

Στη δημοσκόπηση της Opinion Poll για το Action24 οι πολίτες εμφανίζονται δυσαρεστημένοι για την αντιπολιτευτική τακτική ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, των βασικών δυνάμεων της Κεντροαριστεράς.

Χαρακτηριστικά οι πολίτες δεν είναι «καθόλου» ικανοποιημένοι από την αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ σε ποσοστό 74% και του ΠΑΣΟΚ σε ποσοστό 62,6%.

opinion-poll-1-1

opinion-poll-2-1

opinion-poll-3-1

opinion-poll-4-1

Σε άλλες ερωτήσεις της δημοσκόπησης της Opinion Poll, απαντώντας για το «πόσο έχετε επηρεαστεί από τις αυξήσεις τιμών;», το 43,9% απάντησε «αναγκάζομαι να περιορίσω βασικές ανάγκες», το 33,4% «μου δημιουργεί δυσκολίες αλλά ανταπεξέρχομαι», το 16,8% «δεν μπορώ να ανταποκριθώ», ενώ 5,6% «όχι ιδιαίτερα».

opinion-poll-8-1

opinion-poll-7-1

opinion-poll-9

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ