Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Θεσσαλονίκη: Ένταση στο Δημοτικό Συμβούλιο – Ταχιάος: “Ο παλαιοχριστιανισμός δεν κατοικεί μόνο στα σπήλαια της Κορίνθου”

Ανεβασμένοι ήταν οι τόνοι κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Θεσσαλονίκης για το Flyover, στο οποίο παραβρέθηκαν φορείς της περιοχής και ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Νίκος Ταχιάος.

Σύμφωνα με το thesstoday.gr , ο κ. Ταχιάος έχοντας ακούσει τις ομιλίες των προηγούμενων συνομιλητών του, ανέβηκε στο βήμα του δημοτικού συμβουλίου δηλώνοντας: «Αρχίσαμε μια πολύ καλή συζήτηση με τον δήμαρχο τον περιφερειάρχη, επέλεξα να έρθω γιατί έχω την αίσθηση ότι έχει αξία να συζητάμε στην πόλη, βεβαίως νομίζω ότι οι συζητήσεις αυτές να είναι επί συγκεκριμένου κι όχι μονόλογοι που από πίσω να έχουν ένα βάρος» για να προσθέσει: «Εκπλήσσομαι όταν ανακαλύπτω ότι ο παλαιοχριστιανισμός δεν κατοικεί μόνο στα σπήλαια της Κορίνθου».

Διαβάστε ακόμα: Αγγελούδης: Το Flyover έχει αλλάξει τις ζωές μας προς το χειρότερο – Ταχιάος: Το έργο θα προχωρήσει γιατί είναι υπέρ της πόλης

Εξάλλου, απευθυνόμενος στον εμπορικό κόσμο της Θεσσαλονίκης, που νωρίτερα εξέφρασε τις ανησυχίες του περί ερήμωσης του κέντρου λόγω της έλλειψης πάρκινγκ αλλά και της απαγόρευσης ολιγόλεπτης στάθμευσης από την Τροχαία, ο κ. Ταχιάος είπε: «Αγορά σε μια πόλη δεν είναι μόνο το κέντρο της, έχει και ο Εύοσμος και η Καλαμαριά. Τι εννοείτε; Ότι θα θέλατε η Τροχαία να μη διώχνει τα αυτοκίνητα; Όλοι διαπιστώνουμε ότι η κυκλοφορία κινείται στις οδούς όπου επιχειρεί η Τροχαία».

Ακολούθησε συζήτησε σε υψηλούς τόνους με διαμαρτυρίες από τους φορείς και δημοτικές παρατάξεις.

Πηγή: thesstoday.gr

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ