Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Ινδία: Live οι δηλώσεις Κυριάκου Μητσοτάκη και Ναρέντα Μόντι

Κοινές δηλώσεις πραγματοποιούν οι πρωθυπουργοί Ελλάδας και Ινδίας, Κυριάκος Μητσοτάκης και Ναρέντα Μόντι, στο Νέο Δελχί μετά την συνάντηση που είχαν. O Ελληνας Πρωθυπουργός πραγματοποιεί από το πρωί επίσημη επίσκεψη στην Ινδία, όπου έτυχε εντυπωσιακής υποδοχής.

Δείτε Live

Ναρέντα Μόντι: Εκπληκτική ευκαιρία η επίσκεψη Μητσοτάκη

«Μετά τη δική μου επίσκεψη στην Ελλάδα και η επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη μετά από 16 χρόνια είναι μια εκπληκτική ευκαιρία. Ως εκ τούτου οι συζητήσεις σήμερα είναι εξόχως ικανοποιητικές» τόνισε ο πρωθυπουργός της Ινδίας Ναρέντα Μόντι.

«Προχωράμε ταχύτατα για να πετύχουμε τον στόχο μας. Έχουμε εντοπίσει ευκαιρίες για να δώσουμε μια νέα ώθηση και κατεύθυνση στη συνεργασία μας. Υπάρχουν ευκαιρίες για στενότατη συνεργασία και χαίρομαι που οι δύο χώρες κάνουν βήματα στενότερης συνεργασίας», συνέχισε τονίζοντας ότι υπάρχουν νέες ευκαιρίες συνεργασίας στον τομέα της Άμυνας.

Και συμπλήρωσε: «Οι λαοί των δύο χωρών κάνουν ανταλλαγές ιδεών. Έχουμε εντοπίσει νέες πρωτοβουλίες για να δώσουμε έναν νέο αέρα στις σχέσεις μας συμπεριλαμβανομένης της κινητικότητας και της μετανάστευσης. Δώσαμε ιδιαίτερη έμφαση στη διασύνδεση των ΑΕΙ των χωρών. Αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα νέο σχέδιο δράσης με αφορμή τα 95 χρόνια από την έναρξη των διπλωματικών σχέσεων των δύο χωρών».

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ