Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

ΣΥΡΙΖΑ: Έξαλλος ο Κασσελάκης με τον Αλέξη Τσίπρα – Τον κατηγορεί για αντιθεσμική συμπεριφορά

Χοντραίνει το εσωκομματικό παιχνίδι στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς λίγα λεπτά μετά την παρέμβαση «βόμβα» του Αλέξη Τσίπρα, οι συνεργάτες του Στέφανου Κασσελάκη πέρασαν στην αντεπίθεση, κατηγορώντας τον πρώην πρωθυπουργό για αντιθεσμική συμπεριφορά και επισημαίνοντας πως «δεν είναι δυνατόν δύο ώρες πριν από την έναρξη του συνεδρίου ο πρώην πρωθυπουργός να κάνει μια τέτοια παρέμβαση».

Οι συνεργάτες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, που δεν κρύβουν την ενόχλησή τους – για την ακρίβεια είναι έξαλλοι – λένε ακόμα ότι αυτή τη στιγμή ο Στέφανος Κασσελάκης γράφει από την αρχή την ομιλία του προκειμένου να απαντήσει στον Αλέξη Τσίπρα.

Η δήλωση – βόμβα του Αλέξη Τσίπρα

Σε μία κίνηση που παραπέμπει σε καθαίρεση Κασσελάκη μέσω νέων εκλογών για πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε ο Αλέξης Τσίπρας με εκτενή δήλωση του για τις εξελίξεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι ο Στέφανος Κασσελάκης δεν μπορεί να ζητά ψήφο εμπιστοσύνης από την Πολιτική Γραμματεία, αλλά οφείλει να προσφύγει σε εκείνους που τον εξέλεξαν, δηλαδή στα μέλη του κόμματος. Να προχωρήσει σε μία νέα εκλογή από τη βάση, σε μία διαδικασία όπου όποιος θέλει μπορεί να είναι υποψήφιος.

Παράλληλα, ζητά να υπάρξουν και άλλες υποψηφιότητες ώστε να καταθέσουν τις προτάσεις τους.

Ο Αλέξης Τσίπρας στην μακροσκελή του παρέμβαση αναφέρεται και στους εσωκομματικούς αντιπάλους και όσους αμφισβητούν τον Στέφανο Κασσελάκη λέγοντας: «[…]Ενώ άλλοι διαφωνούν στο παρασκήνιο, αλλά σιωπηλά περιμένουν να έρθει η εκλογική αποτυχία, ώστε να του τη χρεώσουν».

Δείτε (ΕΔΩ) την παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ