Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Σύλλογος Ξιφασκίας Κέρκυρας ΚΑΣ ΔΑΜΟΚΛΗΣ :  Ένα χάλκινο μετάλλιο και ελπιδοφόρες εμφανίσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ξίφους Ασκήσεως Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών

Η φετινή αγωνιστική χρονιά συνεχίζεται με επιτυχίες σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο για τους αθλητές του ΔΑΜΟΚΛΗ με εξαιρετικές παρουσίες, ένα χάλκινο μετάλλιο και πολλές ελπιδοφόρες εμφανίσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ξίφους Ασκήσεως Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών που ολοκληρώθηκε στην αίθουσα ξιφασκίας του ΟΑΚΑ στις 17 & 18/2 .

Οι αθλητές και αθλήτριες  του ΚΑΣ Δαμοκλή παίζοντας εξαιρετική ξιφασκία , αγωνίστηκαν και διεκδίκησαν καλύτερες θέσεις με αξιώσεις κάνοντας  το σύλλογο  υπερήφανο.

Το Σάββατο 17/2  στα ατομικά :
Η Ελεονώρα Καββάδα αποδεικνύοντας την αγωνιστική συνέπειά και την αξία της ,έκανε αυτο που καλά γνωρίζει, κατάφερε να μπει στην τελική οκτάδα και τελικά να καταταγεί 6η ανάμεσα σε 43 αθλήτριες.
Η Κατερίνα Προβατά με πολύ καλή εμφάνιση και μετά από δυνατές μάχες , κατετάγη 28η.
Η Χρυσούλα Γιάγκου με πολύ καλή εμφάνιση κατέλαβε την 29η θέση,
Η Θωμαή Αφορόζη πρόσφερε όμορφες στιγμές και κατέκτησε την 38η θέση.
Ο Στάθης Κεκεζίδης με εξαιρετική εμφάνιση και στιγμές εντυπωσιακής ξιφασκίας κατέκτησε την 16η θέση.
Ο Εμίλιο Μαλάνο ( που ανήκει σε μικρότερη ηλικιακή κατηγορία )με πολύ καλή εμφάνιση , έπαιξε με πείσμα και  κατέλαβε την 36η θέση ανάμεσα σε 55 αθλητές .
Ο Νικόλας Τριβιζάς επιστρέφοντας στους αγώνες ( Γ Λυκείου) , έδωσε τον καλύτερο εαυτό του καταλαμβάνοντας την 48η θέση.
Ο Αντώνης Δήμας παίζοντας στους πρώτους αγώνες για την φετινή αγωνιστική περίοδο , αγωνίστηκε και κατέλαβε την 55 θέση.

Στα ομαδικά αγωνίσματα :
Η Κατερίνα Προβατά παίζοντας με την ομάδα της ΓΕΦ ( Αντιγόνη Δούμτση, Καλλιρόη Ναίδη και Ηλιάνα Μπουζίκα)  αγωνίστηκαν υπέροχα και κάνοντας αυτό που γνωρίζουν καλά , ανέβηκαν στο τρίτο σκαλί του βάθρου.

Τα κορίτσια του Δαμοκλή ( Καββάδα , Αφορόζη, Γιάγκου) χάρισαν υπέροχες στιγμές , κατακτώντας την 7η θέση.
Στο ομαδικό , τα αγόρια μας ( Κεκεζίδης , Μαλάνο και Δήμας ) έπαιξαν με πείσμα και μας πρόσφεραν στιγμές έντονες κατακτώντας την 6η θέση .
Ο Σύλλογος ευχαριστεί  τους αθλητές του για την εξαιρετική τους εμφάνιση ,την παραδειγματική αγωνιστικότητα και το ήθος τους, και τους γονείς που αποτελούν το στήριγμα κάθε προσπάθειας

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ