Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Στήριξη σε Κασσελάκη από Νίκο Παππά, κάλεσμα για απόσυρση της Γεροβασίλη

«Με την Όλγα Γεροβασίλη έχουμε πορευθεί μαζί, έχει ξεχωριστή θέση, είναι πολύ έμπειρη κοινοβουλευτικά.  Η πιο έμπειρη κοινοβουλευτικά, πρέπει να υπηρετήσει δίπλα στον Κασσελάκη», ανέφερε ο Νίκος Παππάς κατά την ομιλία του στο 4ο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ίδιος, εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του Αλέξη Τσίπρα, αναφέροντας πως «θα ήθελα να είναι μέσα σε αυτήν την αίθουσα να ακούσουμε τις απόψεις του». Τόνισε πως «στην προγηγουμενη εκλογική διαδικασία στηρίξαμε κασσελακη αλλά ηπρόταση ασύμβατη. Ο Στέφανος δεν ζήτησε λευκή επιταγή, είχε κι έχει καταγγερμαμμένες τις υποχρεώσεις. Ο Στέφανος Κασσελάκης έχει τον πρώτο λόγο να ξεπεράσουμε το πρόβλημα και να κόψουμε τον βήχα του Μητσοτάκη και του 42%».

«Είμαι κατά των εσωκομματικών εκλογών, να μην αναλώσουμε τις επόμενες 100 ημέρες σε δικά μας θέματα αλλά απέναντι στη ΝΔ», ανέφερε.

Τόνισε πως «οι πολιτικοί μας αντίπαλοι, αλλά και κάποια γνωστά επικοινωνιακά κέντρα, δουλεύουν, προσδοκούν και στοιχηματίζουν για να έχει ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία πολύ χαμηλά ποσοστά και να μην είναι ο καταλύτης των διεργασιών της επόμενης μέρας«, επισημαίνοντας πως «μπορούμε και οφείλουμε να βρούμε λύση. Λύση που θα εγγυάται συντεταγμένη πορεία. Που δε θα πληγώνει καμία πλευρά του κόμματος. Λύση στην οποία κάθε ένας και κάθε μία από εμάς θα μπορεί να βρει τον εαυτό του και τις απόψεις του.».

Οι προτάσεις Παππά

Οι προτάσεις του Νίκου Παππά είναι οι εξής:

  • Να ανασυγκροτηθεί τη Δευτέρα ένα εκτελεστικό γραφείο που θα πάει το κόμμα στην επόμενη μάχη ως πολιτικό κέντρο, επιτελικό και αποτελεσματικό. Συνθετικό και συμπεριληπτικό.
  • Με ευθύνη του εκτελεστικού γραφείου και του Στέφανου να έρθουν οι προτάσεις για την ολοκλήρωση του μετασχηματισμού του κόμματος που αφήσαμε στη μέση.
  • Να έρθει μια μελετημένη και συγκροτημένη πρόταση για τις καταστατικές αλλαγές. Οι αλλαγές αυτές να μπουν στην κρίση του σώματος του διαρκούς συνεδρίου, που δεν χρειάζεται να διεξαχθεί δια ζώσης.
  • Να ξεκινήσουν άμεσα οι διαδικασίες για τη συγκρότηση του ευρωψηφοδελτίου.

«Πάμε για μία λύση που μπορεί να στείλει σήμα ότι ασχολούμαστε με τα προβλήματα του κόσμου. Λύση αντεπίθεσης και ανατροπής. Ενότητα, Σύνθεση, Πολιτική Λειτουργία και νίκη στις ευρωεκλογές», κατέληξε,

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ