Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Γεροβασίλη: Το συνέδριο αποφάσισε να συνεχίσουμε ως έχουμε – Επιμένω ότι ο πρόεδρος πρέπει να σταματήσει να λειτουργεί διχαστικά

Λίγη ώρα μετά την απόφαση να μην γίνουν νέες εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ, η Όλγα Γερoβασίλη μίλησε για την επόμενη μέρα στο κόμμα.

*Διαβάστε εδώ: Νέα ανάρτηση Κασσελάκη: Πάρτε το κόμμα στα χέρια σας – Αντεπίθεση τώρα

Συγκεκριμένα, η κ. Γεροβασίλη που είχε εκφράσει την επιθυμία της να αντιμετωπίσει τον Στέφανο Κασσελάκη, τόνισε ότι σέβεται την απόφαση του συνεδρίου και πρόσθεσε ότι πρέπει όλοι να συμβάλουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές.

Στην ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η πρώην υπουργός υποστήριξε ότι επιμένει στη θέση της ότι «η κρίσιμη πολιτική προϋπόθεση για επιτυχημένη πορεία είναι ο Πρόεδρος να σταματήσει να λειτουργεί διχαστικά και πολωτικά».

Ολόκληρη η ανάρτηση της Όλγας Γεροβασίλη

Το συνέδριο αποφάσισε να συνεχίσουμε ως έχουμε, να μην απευθυνθούμε στη βάση και στα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ_ΠΣ.

Παρότι το πρότεινε ο Πρόεδρος του Κόμματος.

Η απόφαση του συνεδρίου ως κυρίαρχου σώματος είναι απολύτως σεβαστή.

Τώρα θα συμβάλω και θα συμβάλουνε όλοι, με όλες μας τις δυνάμεις για το καλύτερο δυνατό μπροστά στην επερχόμενη εκλογική μάχη.

Δε θα σταματήσω να επιμένω όμως στην άποψη ότι η κρίσιμη πολιτική προϋπόθεση για επιτυχημένη πορεία είναι ο Πρόεδρος να σταματήσει να λειτουργεί διχαστικά και πολωτικά.

Άλλωστε αυτό του είπε και το συνέδριο στην πρόκληση του «βρείτε μου αντίπαλο».

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ