Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Πολάκης κατά Τσίπρα – Άκαιρη η παρέμβασή του, δεν χρειάζονται εκλογές

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης με βραδυνή ανάρτησή του στο facebook. Ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι « είναι ακαιρη και λάθος η παρέμβαση του Αλεξη, που έπρεπε να έρθει να τα πει στο συνέδριο. Πυροδότησε μια κρίση που δεν χρειαζόταν». Παράλληλα, δείχνοντας ότι κλίνει προς την πλευρά του Στέφανου Κασσελάκη, ζητά από την Όλγα Γεροβασίλη να αποσύρει την υποψηφιότητά της και να μην πραγματοποιηθούν εσωκομματικές εκλογές.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

1) Πρόεδρο έχουμε και τον εκλέξαμε πρόσφατα γι αυτό δεν χρειάζονται ξανά εκλογές.
Πάμε ενωτικά και δυνατά για τις ευρωεκλογές. Γιατί ο λαός έχει προβλήματα που μεγαλώνουν,ο Μητσοτάκης ξεπουλάει τη χώρα και πρέπει να πέσει πριν διαλύσει τα πάντα.
2) Άκαιρη και λάθος η παρέμβαση του Αλεξη, που έπρεπε να έρθει να τα πει στο συνέδριο. Πυροδότησε μια κρίση που δεν χρειαζόταν! Η Ολγα πρέπει να αποσύρει την υποψηφιότητα της.
3) Κανείς δεν έχει λευκή επιταγή, ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΜΕ στις ευρωεκλογές! Γι αυτό χρειάζεται συλλογική πολιτική λειτουργία και λιγότερη έκθεση των προσωπικών μας επιλογών. Η πολιτική δεν παίζεται με όρους ατομικής απόφασης ,ούτε μόνο με όρους social media αλλά με ισχυρό πολιτικό κέντρο που σχεδιάζει και χαράσσει τακτική και στρατηγική.

4) Χωρίς ΙΣΧΥΡΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεν πρόκειται να φτιαχτεί καμία νικηφόρα Προοδευτικη παράταξη.
Οποιος σχεδιάζει επι χαρτου ,συνενώσεις ηττημένων και τραυματισμένων μετά τις ευρωεκλογές είναι απλά ΒΑΘΕΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ!!
5) Γι αυτό το συνέδριο αύριο ως το ανώτερο αποφασιστικό όργανο πρέπει να αποφασίσει ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ!
 Να ψηφίσει μαζικά τις θέσεις και τους 4 άξονες που περιέγραψε ο Στεφανος στην ομιλία του και να ριχτούμε συλλογικά στη μάχη των Ευρωεκλογών για νικηφόρο αποτέλεσμα!
ΔΥΝΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΓΙΑΤΙ:
«Όσο κι αν είναι σκοτεινιά και καταχνιά μεγάλη 
θα τηνε βρει τη περασά ο ήλιος να προβάλλει»
Υγ τα βγάζω τωρα γιατί μίλησα στο θεματικό της Υγειας και αύριο πρωί αφού οι ψηφοφορίες θα αρχίσουν στις 11.30 δεν προλαβαίνω να μιλήσω!

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ