Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Σωκράτης Φάμελλος: Δεν χρειάζεται νέα εκλογή προέδρου – Το Συνέδριο επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη του στον Κασσελάκη

«Το κόμμα δεν χρειάζεται νέα εκλογή προέδρου», τόνισε ο πρόεδρος της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος ο οποίος παράλληλα επισήμανε ότι «το Συνέδριο επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη του στον Στέφανο Κασσελάκη».

«Το συνέδριο επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη του στον πρόεδρο, Στέφανο Κασσελάκη και δίνει εντολή να πάμε ενωμένοι στις επόμενες πολιτικές και εκλογικές μάχες με ενιαία λειτουργία» είπα χαρακτηριστικά ο Σωκράτης Φάμελλος, μετά την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. 

Σε αυτή τη βάση τόνισε πως «δεν χρειάζεται νέα εκλογή προέδρου».

Ακόμη ο κ. Φάμελλος σημείωσε ότι θα ανασυγκροτηθεί το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος.


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cze4cg572jp5)

Σωκράτης Φάμελλος: Το κόμμα δεν πρέπει να μπει σε ένα νέο κύκλο εσωστρέφειας

«Σήμερα είμαστε εδώ με τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, είμαι εδώ η βάση με δημοκρατικά εκλεγμένους αντιπροσώπους και έχουμε τη λαμπρή δυνατότητα να λύσουμε τα μεγάλα θέματα, με τα μέλη του κόμματος και τη δημοκρατική εκπροσώπηση τους που είναι εδώ», υπογράμμισε.

Επιπρόσθετα ανέφερε ότι ανέλαβαν την ευθύνη με τον Νίκο Παππά και του Γιώργο Τσίπρα να καταθέσουν μια «πολύ απλή πρόταση αλλά πολύ σημαντική πολιτική πρόταση».

«Προτείνουμε να ψηφιστεί πριν από οτιδήποτε άλλο στη συνέχεια, το εξής: Το κόμμα δεν πρέπει να μπει ένα νέο κύκλο εσωστρέφειας. Δε χρειάζεται νέα εκλογή προέδρου. Το συνέδριο επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη του στον πρόεδρο Στέφανο Κασσελάκη, να πάμε ενωμένοι στις επόμενες πολιτικές και εκλογικές μάχες με πρώτη αυτή των ευρωεκλογών. Με νέα πολιτική λειτουργία, δεσμευόμενοι όλοι από το καταστατικό και τη διακήρυξη μας για τα συμφέροντα της κοινωνίας και της χώρας. Με συντροφικότητα, συλλογικότητα και με εργαλείο τις θέσεις και τις αποφάσεις του τέταρτου συνεδρίου ανασυγκροτούμε το εκτελεστικό γραφείο με τακτική λειτουργία για την ενίσχυση της πολιτικής μας δράσης, το οποίο εξουσιοδοτούμε και να επεξεργαστεί προτάσεις για την ολοκλήρωση του μετασχηματισμού του κόμματος μας», είπε ο Σωκτάτης Φάμμελος.

«Είναι μία πρόταση που πάει μπροστά το κόμμα. Πάει μπροστά την αριστερά και την κοινωνία και κρατάει όλους μας ενωμένους», τόνισε.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ