Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Βουλή: Ενός λεπτού σιγή στην Ολομέλεια για τα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών (Εικόνες)

Ενός λεπτού σιγή τηρήθηκε από την Ολομέλεια της Βουλής για τα θύματα της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών που σημειώθηκε ακριβώς πριν ένα χρόνο, στις 28 Φεβρουαρίου 2023.

Ο Α’ Αντιπρόεδρος της Βουλής Γιάννης Πλακιωτάκης, εκφράζοντας όλο το Σώμα, ανέφερε πως «σήμερα, συμπληρώνεται ένας χρόνος από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη. Ως Εθνική Αντιπροσωπεία πενθούμε – όπως πενθεί όλη η Ελλάδα, όλος ο Ελληνισμός. Θρηνούμε την απώλεια 57 συνανθρώπων μας που έχασαν την ζωή τους αδόκητα και τόσο άδικα».

Διαβάστε ακόμα: Τέμπη: Νέα σοκαριστικά ηχητικά και βίντεο λίγο πριν την τραγωδία που πάγωσε τη χώρα – “62 κλείστε πόρτες, είμαστε έτοιμοι”

Ακόμη, ο Γιάννης Πλακιωτάκης υπογράμμισε ότι «η σημερινή ημέρα μας υπενθυμίζει τον όρκο που δώσαμε ως βουλευτές και τη δέσμευση που λάβαμε ως Εθνική Αντιπροσωπεία λίγες ημέρες μετά το δυστύχημα. Δέσμευση για διάγνωση, απόδοση ευθυνών και διόρθωση των διαχρονικών παθογενειών. Ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς αλλά το χρέος μας αδιαπραγμάτευτο. Πρέπει να χυθεί άπλετο φως. Να υπάρξει ταχύτερη και αντικειμενική κρίση. Οφείλουμε όμως να αφήσουμε απερίσπαστη τη Δικαιοσύνη να κάνει την δουλειά της».

Με τις σκέψεις αυτές, ο Α’ Αντιπρόεδρος της Βουλής κάλεσε τους βουλευτές να τηρήσουν ενός λεπτού σιγή.

Δείτε εικόνες:

 

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ