Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Κασσελάκης για Τέμπη: Καλώ τον Μητσοτάκη να σεβαστεί τον πόνο των οικογενειών και να αντιληφθεί την οργή ολόκληρης της κοινωνίας

Σε νέα ανάρτηση προχώρησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης, μετά το μήνυμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, για τη συμπλήρωση ενός χρόνου από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Ο κ. Κασσελάκης, στην ανάρτησή του, επιτίθεται στον πρωθυπουργό, κατηγορώντας τον ότι επέλεξε αυτή την ημέρα μνήμης, «για να ανακοινώσει ουσιαστικά το πόρισμα της επιτροπής για τα Τέμπη».

*Διαβάστε εδώ: Μητσοτάκης για Τέμπη: Οι ένοχοι θα τιμωρηθούν – Σκύβουμε το κεφάλι στη μνήμη των 57 αθώων

«Τουλάχιστον για σήμερα, για αυτή τη μέρα της μαύρης επετείου, να σεβαστεί τον πόνο των οικογενειών», ζητά ο Στέφανος Κασσελάκης από τον πρωθυπουργό.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη

«Ο κύριος Μητσοτάκης βρήκε αυτή την τραγική ημέρα, που η Ελλάδα πενθεί 57 ανθρώπους που χάθηκαν στο έγκλημα των Τεμπών για να ανακοινώσει ουσιαστικά το πόρισμα της επιτροπής για τα Τέμπη.

Επιμένει. Ισχυρίζεται πως δεν έφταιγε ο ίδιος, ούτε και κανένας από την κυβέρνησή του.

“Η Βουλή εξέτασε δεκάδες μάρτυρες με εκατοντάδες στοιχεία, ερευνώντας πώς τα ανθρώπινα λάθη συναντήθηκαν μοιραία με τα διαχρονικά κενά του κράτους”, όπως ανακοίνωσε, με περίσσιο θράσος.

Παρεμβαίνοντας και προεξοφλώντας το αποτέλεσμα μίας διαδικασίας, που για την κυβέρνηση είχε μόνο ένα στόχο: Πώς να καλύψει τις εγκληματικές ευθύνες του Καραμανλή και των στελεχών της.

Αλλά το έγκλημα συνέβη εξαιτίας της παντελούς έλλειψης δικλείδων ασφαλείας στη λειτουργία των σιδηροδρόμων ως αποτέλεσμα της εγκατάλειψής τους από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Τον καλώ, τουλάχιστον για σήμερα, για αυτή τη μέρα της μαύρης επετείου, να σεβαστεί τον πόνο των οικογενειών. Να μην τους προκαλεί. Να σεβαστεί επιτέλους τους 57 νεκρούς. Να σεβαστεί τον πόνο και να αντιληφθεί την οργή ολόκληρης της κοινωνίας.

Εγώ έχω δεσμευτεί ότι δε θα κάνω βήμα πίσω. Θα είμαι μαζί με τις οικογένειες των θυμάτων μέχρι το τέλος. Μέχρι να αποδοθεί δικαιοσύνη. Πραγματική δικαιοσύνη απέναντι στο πέπλο συγκάλυψης που θέλει να επιβάλει ο κύριος Μητσοτάκης».

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ