Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Κωνσταντοπούλου για Τέμπη: Είναι προσωπική υπόθεση όλων των Ελλήνων, κρίνεται συνολικά το πολιτικό σύστημα

«Τα Τέμπη είναι για μένα προσωπική υπόθεση. Είναι προσωπική υπόθεση όλων των Ελλήνων. Είναι μία υπόθεση από την οποία κρίνεται συνολικά το πολιτικό σύστημα, η Κοινοβουλευτική λειτουργία και η Δημοκρατική λειτουργία» δήλωσε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, μιλώντας σήμερα (28/02) στον ρ/σ του ΣΚΑΪ.

«Αυτή τη στιγμή είναι υπόλογο και το πολιτικό σύστημα και η Δικαιοσύνη, για το πώς θα σταθούν απέναντι σε αυτό το πολύ υψηλό καθήκον, την πολύ υψηλή υποχρέωση. Να φανερωθεί η αλήθεια στην κοινωνία και να υπάρξει λογοδοσία και τιμωρία» τόνισε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας.

Διαβάστε ακόμα: Τραγωδία στα Τέμπη: Ο ανακριτής ορίζει νέο πραγματογνώμονα για το τι προκάλεσε την έκρηξη μετά τη σύγκρουση

Κωνσταντοπούλου για Τέμπη: Χάθηκαν ζωές με τον πιο άδικο και βάναυσο τρόπο

«Μπροστά στα μάτια μας, μπροστά στα μάτια ολόκληρης της ελληνικής κοινωνίας, κάποιοι προσπαθούν να εφαρμόσουν τις γνωστές πρακτικές συσκότισης, παρασιώπησης και υπόθαλψης, θεωρώντας ότι μπορούν να το κάνουν όταν υπάρχει δολοφονία 57 ανθρώπων, όπως έκαναν το ίδιο με τη λίστα Λαγκάρντ, τη Siemens, τη Novartis και τα εξοπλιστικά» πρόσθεσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Κάποιοι δεν έχουν καταλάβει ότι εδώ έχουν χαθεί ανθρώπινες ζωές με τον πιο άδικο και βάναυσο τρόπο κι αυτό δεν καταπίνεται και δεν συγχωρείται», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Ακούστε αναλυτικά τις δηλώσεις της κ. Κωνσταντοπούλου:

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου στον ΣΚΑΪ 100,3 (28/02/24).

 

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ