Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Χαρίτσης: Διήμερη επίσκεψη στη Θράκη – “Η Νέα Αριστερά ριζώνει σε όλη την Ελλάδα”

Διήμερη επίσκεψη στη Θράκη πραγματοποίησε ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς Αλέξης Χαρίτσης.

*Διαβάστε εδώ: Αχτσιόγλου: Ο Αλέξης Τσίπρας ανέχτηκε την εργαλειοποίησή του από τον Κασσελάκη

«Συζητήσαμε μα κυρίως ακούσαμε τους πολίτες της Θράκης. Η υπόσχεση που μπορώ να δώσω είναι ότι σύντομα θα βρεθούμε ξανά εδώ. Η Νέα Αριστερά ριζώνει σε όλη την Ελλάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο Facebook ο πρόεδρος της ΚΟ, Αλέξης Χαρίτσης, μετά την επίσκεψή του στη Θράκη.

Όπως επισήμανε ο κ. Χαρίτσης, η επίσκεψή του στη Θράκη κλείνει τον πρώτο μεγάλο κύκλο των περιοδειών των στελεχών της Νέας Αριστεράς, λίγες ημέρες πριν την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του κόμματος, στις 1-3 Μαρτίου.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Αλέξη Χαρίτση για την επίσκεψή του στη Θράκη

«Ένα γεμάτο διήμερο στην Θράκη ολοκληρώθηκε. Μια επίσκεψη που κλείνει τον πρώτο μεγάλο κύκλο των περιοδειών μας ανά την Ελλάδα, λίγες ημέρες πριν την πανελλαδική μας Συνδιάσκεψη στις 1-3 Μαρτίου.

Επιστρέφω από την Ξάνθη και την Κομοτηνή πιο πλούσιος σε εμπειρίες και γνώση για μια περιοχή που αντί να αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα για την χώρα έχει αφεθεί από την Πολιτεία στην τύχη της.

Εδώ που η πολυπολιτισμικότητα, η συνύπαρξη και η ζέστη φιλοξενία υπερκαλύπτονται συχνά από την εθνικιστική υποκρισία και την πολιτική εργαλειοποίηση των κοινοτήτων. Εδώ που η ισότητα και η ισονομία μεταξύ των Ελλήνων πολιτών είναι ακόμα ζητούμενο.

Εδώ που η παραγωγική υποβάθμιση καθιστά επιτακτικό τον σχεδιασμό και την υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου Ειδικού Αναπτυξιακού Προγράμματος για τη Βιώσιμη, Δίκαιη και Ισόρροπη ανάπτυξη της Θράκης.

Συζητήσαμε μα κυρίως ακούσαμε τους πολίτες της Θράκης. Η υπόσχεση που μπορώ να δώσω είναι ότι σύντομα θα βρεθούμε ξανά εδώ. Η Νέα Αριστερά ριζώνει σε όλη την Ελλάδα».

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ