Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Χιλιάδες διαδηλωτές στην Αθήνα για την τραγωδία των Τεμπών – Ποιοι πολιτικοί έδωσαν το “παρών” (Εικόνες)

Χιλιάδες διαδηλωτές έχουν κατακλύσει το κέντρο της Αθήνας και αλλά και τη Θεσσαλονίκη και τη Λάρισα σήμερα, ημέρα μνήμης για την τραγωδία των Τεμπών με τους 57 νεκρούς. 

Στις συγκεντρώσεις πολίτες κρατούν κόκκινα μπαλόνια στη μνήμη των θυμάτων. 

Στην πορεία για την τραγωδία των Τεμπών βρέθηκε και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, συνοδευόμενος από τον Σωκράτη Φάμελλο και την Όλγα Γεροβασίλη.

Δείτε εικόνες

Στο κέντρο της Αθήνας για να τιμήσουν τους νεκρούς των Τεμπών βρέθηκαν ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Διονύσης Τεμπονέρας, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεοδώρα Τζάκρη και η βουλευτής της Νέας Αριστεράς Σία Αναγνωστοπούλου.

Δείτε εικόνες

Στα Τέμπη ο Δημήτρης Κουτσούμπας: «Δεν θα αφήσουμε να ξεχαστεί το έγκλημα» – Κατέθεσε 57 τριαντάφυλλα
Στον τόπο της τραγωδίας των Τεμπών βρέθηκε ο Δημήτρης Κουτσούμπας, όπου κατέθεσε 57 κόκκινα τριαντάφυλλα, ένα για κάθε αθώα ψυχή που χάθηκε.

Σε δήλωσή του ανέφερε: «57 κόκκινα τριαντάφυλλα για 57 αθώες ψυχές που χάθηκαν πέρυσι τέτοια μέρα, σ’ αυτό το πρωτοφανές έγκλημα των Τεμπών. Δεν θα αφήσουμε να ξεχαστεί αυτό το έγκλημα.

Επαναλαμβάνουμε την υπόσχεση που δώσαμε απ’ την πρώτη μέρα για απόδοση όλων των πολιτικών και ποινικών ευθυνών σε όλους, είτε αφορά κυβερνώντες, υπουργούς είτε αφορά υπηρεσίες της ΕΕ, είτε αφορά υπηρεσίες του κρατικού μηχανισμού, της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, του δημοσίου, του ιδιωτικού τομέα και της ιδιωτικής εταιρείας που διαχειρίζεται τους σιδηροδρόμους του ελληνικού κράτους, είτε αφορά διευθυντές, προϊσταμένους, υπάλληλους, υπεύθυνους γι’ αυτό το τραγικό έγκλημα.

Δεν θα αφήσουμε να συγκαλυφθεί αυτή η τραγωδία, αυτό το έγκλημα, γιατί όλο και νέα στοιχεία βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας. Η κυβέρνηση προσπαθεί να κλείσει άρον-άρον την εξεταστική επιτροπή, τη διερεύνηση αυτού του εγκλήματος, την ίδια ώρα που προκύπτουν συνεχώς νέα στοιχεία γι’ αυτό το έγκλημα, γι’ αυτή την τραγωδία στην οποία χάθηκαν 57 αθώες ψυχές, τα περισσότερα παιδιά μας».

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ