Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Οι Κοντέσες και οι Δόγηδες του «ό,τι αγαπώ» στην Παλιά Πόλη

Οι Κοντέσες και οι Δόγηδες του “ό,τι αγαπώ”, το απόγευμα της Παρασκευής 8 Μαρτίου στις 17.30, θα φορέσουν τις κομψές στολές τους και κρυμμένοι πίσω από τις περίτεχνες Βενετσιάνικες μάσκες τους θα μας παρουσιάσουν το δρώμενο «Περατζάδα στη Σπιανάδα», με τον ήχο των τυμπάνων που θα δίνει το ρυθμό!

Οι Δόγηδες θα ακολουθήσουν τις βασιλοπούλες και τις χωριατοπούλες, που κανείς δεν μπορεί να ξεχωρίσει μέσα στις όμορφες φορεσιές τους, μέχρι να βρουν αυτήν που θα χορέψει μαζί τους!!!

Μέσα από την ανωνυμία της στολής που δημιούργησε μια “ισότητα” ανάμεσα στους πολίτες της…Κέρκυρας μιας άλλης εποχής, θα ξεκινήσουν από τον Πεζόδρομο της Γεωργίου Θεοτόκη, θα συνεχίσουν τις βόλτες τους στην Ανουντσιάτα, στην Πλατεία Βραχλιώτη και θα φτάσουν στο Λιστόν για να παρουσιάσουν το δρώμενό τους «Περατζάδα στη Σπιανάδα» στις 17:30.

Τότε, μέσα από τη αφήγηση της Ναταλίας Καποδίστρια και της μουσικής, θα ανοίξουμε ένα παράθυρο στο χρόνο με τα παιδιά και τους γονείς του “ό,τι αγαπώ”.

Σας περιμένουμε για να διασκεδάσουμε παρέα!

Την Πέμπτη 14 Μαρτίου στις 17.30, τμήματα του “ό,τι αγαπώ” θα παρελάσουν στην Παλιά Πόλη με τη συνοδεία του Φιλαρμονικού Συλλόγου Σκριπερού.

Γονείς και παιδιά του “ό,τι αγαπώ” με ρούχα εποχής ενισχύουν την πολιτιστική κληρονομιά του τόπου μας.

Πηγή: corfustories.com/

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ