Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Θεοχάρης στα Παραπολιτικά 90,1: Αυτοί που πρωταγωνίστησαν στα επεισόδια στη Θεσσαλονίκη είναι αυτοί που δεν θέλουν να έχει ο καθένας το δικαίωμα στην ευτυχία και τη ζωή

Για την ομοφοβική επίθεση στη Θεσσαλονίκη που σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο, μίλησε, μεταξύ άλλων, στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ», με τον Δημήτρη Τάκη και τη Χριστίνα Κοραή, ο υφυπουργός Οικονομικών Χάρης Θεοχάρης.

*Διαβάστε εδώ: Θεσσαλονίκη: Παρέμβαση εισαγγελέα για τα επεισόδια έξω από τον κινηματογράφο “Ολύμπιον” και τον προπηλακισμό Κασσελάκη

«Αυτοί που πρωταγωνίστησαν στα επεισόδια στη Θεσσαλονίκη είναι αυτοί που θέλουν να διχάσουν, κυνηγάνε ανθρώπους και δεν θέλουν να έχει ο καθένας το δικαίωμα στην ευτυχία και τη ζωή. Αυτά τα φαινόμενα πρέπει να ξεριζωθούν», είπε αρχικά ο κ. Θεοχάρης, με αφορμή τα επεισόδια στη Θεσσαλονίκη.

Για τον Στέφανο Κασσελάκη και τις επιχειρήσεις που φέρεται να έχει στο εξωτερικό, είπε: «Τον νόμο για το τι επιτρέπεται και τι όχι τον αυστηροποίησε ο ΣΥΡΙΖΑ, για να πλήξει τη σύζυγο του πρωθυπουργού. Αν αποποιείται τους νόμους του, να το πει».

Για το αν πρέπει να αλλάξει ο νόμος, επισήμανε: «Ο νόμος δεν είναι αποτελεσματικός, είναι δύσκολο να αλλάξει, όμως σε επίπεδο τεχνοκρατικό ο νόμος πρέπει να βελτιωθεί».

Όσον αφορά στην τραγωδία στα Τέμπη, ο κ. Θεοχάρης είπε ότι θα παίξει τον ρόλο της στην κάλπη, ενώ επισήμανε ότι το πόρισμα της ευρωπαϊκής εισαγγελίας πρέπει να ληφθεί υπόψιν.

O Χάρης Θεοχάρης  στους Δημήτρη Τάκη & Χριστίνα Κοραή                             | Parapolitika

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ