Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Fred. Olsen Cruise Lines: Δύο νέα δρομολόγια κρουαζιέρας με Ελληνικά λιμάνια το 2025. Κεφαλονιά και Ζάκυνθος, εκτός η Κέρκυρα

Δύο προγράμματα κρουαζιέρας με έμφαση στους Ελληνικούς προορισμούς περιλαμβάνει το πρόγραμμα της εταιρίας Fred. Olsen Cruise Lines για τη σεζόν του 2025/26 με το πλοίο Balmoral.

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται το δρομολόγιο 8 ημερών «Greek Island Odyssey», το οποίο θα αναχωρήσει από το Ντουμπρόβνικ στις 17 Οκτωβρίου του 2025 και θα προσεγγίσει τη Σαντορίνη και τη Ζάκυνθο, ενώ περιλαμβάνονται και περιηγήσεις στην Αθήνα. Στα Ελληνικά νησιά, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την Ελληνική κουζίνα και να απολαύσουν τους παραδοσιακούς χορούς, ενώ στην Αθήνα περιλαμβάνεται περιήγηση στην Ακρόπολη.

Το δρομολόγιο αυτό ξεκινά από το Ντουμπρόβνικ και συνεχίζει με το Αργοστόλι της Κεφαλονιάς, τη Ζάκυνθο, την Καλαμάτα, τον Πειραιά, τη Σαντορίνη, τον Άγιο Νικόλαο και ολοκληρώνεται στη Ρόδο όπου προβλέπεται μία διανυκτέρευση. Οι τιμές ξεκινούν από 1.599 λίρες το άτομο.

Το δεύτερο δρομολόγιο με Ελλάδα είναι το 12ήμερο «Discovering Turkish Treasures», με αναχώρηση από τη Ρόδο στις 25 Οκτωβρίου του 2025 και προσεγγίσεις στο Μπόντρουμ, το Κουσάντασι, την Κωνσταντινούπολη, τη Βαλέτα και κατάληξη τη Μάλαγα της Ισπανίας. Οι τιμές ξεκινούν από 1.999 λίρες το άτομο.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ