Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Νέο ιδιοκτήτη «ψάχνει» ξενοδοχείο σε ακίνητο «φιλέτο» στις Μπενίτσες της Κέρκυρας

Μετά τη διάθεσή του, μέσω πλειστηριασμού, την τακτοποίηση των οικονομικών και πολεοδομικών εκκρεμοτήτων και την έκδοση της νέας του οικοδομικής άδειας, το πρώην Grande Mare Benitses, τοποθετημένο μεταξύ του Angsana Corfu Resort & Spa και της παραλιακής εθνικής οδού Κέρκυρας Λευκίμμης, ψάχνει για τον νέο του ιδιοκτήτη. Οι προωθητικές ενέργειες έχουν ανατεθεί σε εταιρείες συμβούλων εγνωσμένης αξίας και η στόχευση είναι να προκύψει προτιμητέος επενδυτής εντός του 2ου τρίμηνου του τρέχοντος έτους, με πρώτο βήμα την λήψη μη δεσμευτικών προσφορών.

Το συγκεκριμένο ακίνητο, με συνολική επιφάνεια 4.905,93 τ.μ., είναι κτισμένο σε προνομιακό – αμφιθεατρικό οικόπεδο 18.512 τ.μ. Ο ιδιοκτήτης, στο πλαίσιο της προσπάθειας διάθεσης του ακινήτου, έχει προχωρήσει σε νέο σχεδιασμό και στο πλαίσιο αυτό έχει εκδοθεί τον Φεβρουάριο 2024 οικοδομική άδεια, ενώ έχουν ήδη γίνει αρχικές εργασίες αποξηλώσεων και καθαιρέσεων.

Οι αντίστοιχες μελέτες προβλέπουν την κατασκευή resort 5* 98 πολυτελών δωματίων και υψηλής αισθητικής κοινόχρηστων εγκαταστάσεων, με εστιατόρια, spa, γυμναστήριο. Σε κάθε περίπτωση ο αγοραστής/ νέος ιδιοκτήτης, που θα υλοποιήσει την ανακαίνιση, διαθέτει πλήρη ελευθερία κινήσεων αναφορικά με τις μελλοντικές ενέργειες.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ