Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Μητσοτάκης: Την Τρίτη η συνάντηση με την Σακελλαροπούλου – Στο επίκεντρο η συμφωνία για την αναβάθμιση της σχέσης συνεργασίας ΕΕ – Αιγύπτου

Την τακτική μηνιαία συνάντηση με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου θα έχει αύριο το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Προεδρικό Μέγαλο. Ο πρωθυπουργός θα ενημερώσει την Πρόεδρο της Δημοκρατίας για όλες τις τελευταίες εξελίξεις με πιο πρόσφατο θέμα τη συμφωνία στο Κάιρο για την αναβάθμιση της σχέσης συνεργασίας ΕΕ – Αιγύπτου.

Διαβάστε εδώ: Τι προβλέπει η ιστορική συμφωνία Αιγύπτου-ΕΕ με το πακέτο των 7,4 δισ. ευρώ – Σύσταση Ανωτάτου Συμβουλίου συνεργασίας Αθήνας-Καίρου

Να σημειωθεί ότι Πέμπτη και Παρασκευή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες όπου μένει να δούμε αν θα συζητηθεί και το θέμα των αγροτών ενώ αμέσως μετά θα μεταβεί στον Καναδά όπου θα έχει την ευκαιρία να βρεθεί κοντά στην ομογένεια. 

Ο πρωθυπουργός αναμένεται να καλέσει τους Έλληνες που ζουν στο εξωτερικό να μπουν στην πλατφόρμα της επιστολικής ψήφου και να αξιοποιήσουν τη δυνατότητα που έχουν πλέον για να ψηφίσουν με αυτόν τον τρόπο στις ευρωεκλογές τον Ιούνιο.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ