Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ για Τέμπη: Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα κύριε Μητσοτάκη

Τις εξελίξεις στο θέμα της υπόθεσης της τραγωδίας των Τεμπών αναφέρονται πηγές του  ΣΥΡΙΖΑ. Ειδικότερα μετά την απόφαση της Επιτροπής Αναφορών του Ευρωκοινοβουλίου να κάνει δεκτό το αίτημα των συγγενών των θυμάτων και πλέον η υπόθεση παραπέμπεται για γνωμοδότηση στην Επιτροπή Ελευθεριών και Δικαιοσύνης και στην Επιτροπή Μεταφορών, πηγές του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζουν:  «Η ταχύτητα με την οποία η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη δοκίμασε να συγκαλύψει ένα έγκλημα, δημιούργησε την αίσθηση στους ίδιους ότι θα τα καταφέρουν».

«Ξέχασαν, ότι το ψέμα έχει ταχύτητα, αλλά η αλήθεια αντοχή» τονίζουν στην Κουμουνδούρου και προσθέτουν:

 «Τώρα ήρθε η ώρα της αλήθειας και για αυτούς που εγκλημάτησαν και για αυτούς που δοκίμασαν να τους καλύψουν. Το να γνωρίζεις την αλήθεια είναι εύκολο, το να την ακολουθήσεις δύσκολο. Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για εσάς κύριε Μητσοτάκη».

 Κασσελάκης: Θα βρουν δικαίωση μακριά από τη χώρα τους

Την ίδια ώρα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης που ενημερώθηκε για τις τελευταίες εξελίξεις που συνδέονται με το έγκλημα στα Τέμπη, εξέφρασε στους συνεργάτες του την ικανοποίησή και την ανακούφιση του για την σημερινή ομόφωνη απόφαση της ευρωπαϊκής επιτροπής.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ