Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Πώς κρίνουν οι Κύπριοι τον Μητσοτάκη και πώς τον Κασσελάκη – Τα αποτελέσματα δημοσκόπησης

Πώς κρίνουν οι Κύπριοι τον Κυριάκο Μητσοτάκη και πώς τον Στέφανο Κασσελάκη δείχνουν τα αποτελέσματα δημοσκόπησης που διεξήγαγε η κυπριακή εφημερίδα «Φιλελεύθερος».

Την ώρα που ο πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης προσπαθεί να περάσει όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα το σκάνδαλο με τα emails της ευρωβουλευτού Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου, η οποία υποχρεώθηκε να εξαιρεθεί του ψηφοδελτίου της Ν.Δ. και την ίδια ώρα που ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης πραγματοποιεί τη στρατιωτική του θητεία, προσπαθώντας ταυτόχρονα να κρατήσει τις ισορροπίες εντός του διχασμένου κόμματός του, οι πολίτες της Κύπρου, που συμμετείχαν στη δημοσκόπηση του «Φ», εξέφρασαν τη γνώμη τους σχετικά με τους δύο πολιτικούς αρχηγούς.

Η γνώμη των Κυπρίων αρχικά είναι αρνητική και για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και για τον Κασσελάκη.

011

011

Συγκεκριμένα, η γνώμη των Κυπρίων είναι αρνητική για τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε ποσοστό 51%. Θετικά έναντι του πρωθυπουργού της Ελλάδας τοποθετείται το 37% των ερωτηθέντων, ενώ 7% δεν εξέφρασε γνώμη, 5% δεν απάντησε και 1% δήλωσε ότι δεν τον γνωρίζει.

022

022

Όσον αφορά τον Στέφανο Κασσελάκη, αρνητική γνώμη έχει το 54% των ερωτηθέντων, θετική το 21%, ενώ ποσοστό 15% δεν εξέφρασε γνώμη, 4% δεν απάντησε και 5% δήλωσε πως δεν τον γνωρίζει.

033

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ