Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Συμμετοχή της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση της Βιέννης “Ferien Messe 2024

Έκλεισε τις πύλες της, με τεράστιο αριθμό επισκεπτών, η Διεθνής Τουριστική Έκθεση της Βιέννης Ferien Messe 2024, η οποία έλαβε χώρα στο εκθεσιακό κέντρο της Βιέννης από τις 14 έως και τις 17 Μαρτίου.
Σε αυτή τη σημαντική διεθνή έκθεση τουρισμού, μια από τις μεγαλύτερες της Κεντρικής Ευρώπης, η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων συμμετείχε με δικό της περίπτερο στο πλαίσιο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.

Όπως δηλώνουν στελέχη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού της Αυστρίας, οι φετινές προθέσεις της τουριστικής βιομηχανίας της είναι πολύ αισιόδοξες και υπάρχει έντονη αυξητική τάση του αριθμού των Αυστριακών που πρόκειται να επισκεφτούν τα νησιά της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

Παράλληλα, η συνεργασία της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με τις υπηρεσίες του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού στην Αυστρία συνεχίστηκε άριστα σε διάφορα επίπεδα και κυρίως με προσκλήσεις δημοσιογράφων και άλλων εκπροσώπων μέσων μαζικής ενημέρωσης και τουριστικών γραφείων στα νησιά μας.

Η επισκεψιμότητα του περιπτέρου μας ήταν πολύ μεγάλη από κοινό όλων των ηλικιακών ομάδων που εκδήλωσαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για όλα τα νησιά. Το περίπτερο επισκέφθηκαν, επίσης, τουριστικοί παράγοντες, δημοσιογράφοι και ο Πρέσβης της Ελλάδας στην Αυστρία, κ. Γεώργιος Ηλιόπουλος.

Την επιμέλεια και υποστήριξη του περιπτέρου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων είχε ο Προϊστάμενος Τουρισμού ΠΕ Κέρκυρας, Γιώργος Παπαβλασόπουλος.

Γραφείο Τύπου ΠΙΝ

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ