Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

ΣΥΡΙΖΑ: Μήνυμα Κασσελάκη σε ΚΟ για Τέμπη – ‘’Καλούμε τον κ. Μητσοτάκη να μην οχυρωθεί πίσω από το νόμο περί ευθύνης υπουργών’’

Με την ανάγνωση του μηνύματος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος. Στο μήνυμα που διάβασε ο διευθυντής της Κ.Ο Θάνος Μωραΐτης, ο κ. Κασσελάκης υποστηρίζει ότι «είναι λυπηρό το γεγονός πως οι συγγενείς των θυμάτων αναγκάζονται να προσφύγουν στην Ευρώπη για να βρουν το δίκιο τους».

«Είναι αναμενόμενο ο κύριος Μητσοτάκης να αποφύγει να εμφανιστεί αύριο στη Βουλή και να επιλέξει να φυγομαχήσει. Από την πρώτη στιγμή αλλωστε η μόνη του έγνοια ήταν η συγκάλυψη του εγκλήματος και των ευθυνών των μελών της κυβέρνησης του», επισημαίνει ο κ. Κασσελάκης.

«Έστω και την ύστατη στιγμή τον καλούμε να αναλογιστεί τις ιστορικές ευθύνες του, να κοιτάξει στα μάτια όσους ζητούν απαντήσεις και να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων. Τον καλούμε να μην οχυρωθεί πίσω από το νόμο περί ευθύνης Υπουργών και να υιοθετήσει την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ επιτρέποντας έτσι στον φυσικό δικαστή να διερευνήσει τις ποινικές ευθύνες των υπουργών του κι αλλων πολιτικών προσώπων», καταλήγει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ