Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Βούλα Κεχαγιά: Δηλώνει άγνοια για τον χρόνο μεταβίβασης των εταιρειών Κασσελάκη – “Υποθέτω ότι είχε εταιρεία όταν εξελέγη πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ”

Το θολό τοπίο σχετικά με τις εταιρείες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, στο εξωτερικό και το εαν τις έχει μεταβιβάσει και πότε, ενισχύουν οι σημερινές δηλώσεις της εκπροσώπου τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Βούλας Κεχαγιά.

Η κ. Βούλα Κεχαγιά, σε τηλεοπτική της συνέντευξη στον ΣΚΑΪ ανέφερε ότι «ο κ. Κασσελάκης έχει δηλώσει ότι όλες οι μετοχές σε εταιρείες του εξωτερικού έχουν μεταβιβαστεί». Ωστόσο, κληθείσα να απαντήσει πόσες είναι αυτές οι εταιρείες, η κ. Κεχαγιά είπε: «Δεν ξέρω πόσες είναι αυτές, δεν γνωρίζω το χρονικό πλαίσιο στο οποίο έγινε η μεταβίβαση».Διαβάστε ακόμα: “Φωτιές” στον ΣΥΡΙΖΑ από τις αποκαλύψεις των “Παραπολιτικών”: Αντιδράσεις από ΝΔ και αντιπολίτευση και ερωτήματα για τις εταιρείες Κασσελάκη

Βούλα Κεχαγιά: Δηλώνει άγνοια για τον χρόνο μεταβίβασης των εταιρειών Κασσελάκη

«Υπόθετω ότι υπήρχε εταιρεία όταν εξελέγη πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ» απάντησε η κυρία Κεχαγιά όταν ερωτήθη αν όταν εξελέγη ο Στέφανος Κασσελάκης ως νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε εταιρείες. Παρέπεμψε, δε, για περισσότερα στο πόθεν έσχες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας ότι «ο νόμος λέει ότι μέχρι τέλη Ιουνίου υπάρχει η δυνατότητα για υποβολή πόθεν έσχες».

«Προφανώς και ο κ. Κασελάκης κατανόησε ότι η ερμηνεία που δίνεται ενδεχομένως να μην του επιτρέπει να έχει εταιρείες στο εξωτερικό. Αυτό θα το ξεκαθαρίσει η εισαγγελία όταν τον καλέσει. Ξεκαθαρίζω ότι δεν έχει πια μετοχές σε εταιρείες στο εξωτερικό» κατέληξε για το θέμα η Βούλα Κεχαγιά.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της κυρίας Κεχαγιά

Η Βούλα Κεχαγιά δηλώνει άγνοια για το χρονικό πλαίσιο μεταβίβασης εταιρειών Κασσελάκη | Parapolitika

 

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ