Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Επιστολική ψήφος: Επίσκεψη Κεραμέως σε ΗΠΑ και Καναδά – ”Θα ενημερώσουμε τους συμπατριώτες μας”

Το μήνυμα της επιστολικής ψήφου στους συμπατριώτες μας σε ΗΠΑ και Καναδά μεταφέρει η Νίκη Κεραμέως, η οποία πραγματοποιεί επίσκεψη, προκειμένου να ενημερώσει τους Έλληνες αποδημους, που κατοικούν εκεί για τη δυνατότητα άσκησης του εκλογικού τους δικαιώματος στις προσεχείς Ευρωεκλογές, μέσω της επιστολικής ψήφου.

Το γεγονός έκανε η ίδια η Υπουργός Εσωτερικών γνωστό μέσω βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, στο οποίο φαίνεται να μιλά μέσα από το αεροπλάνο. «Βρίσκομαι στο αεροπλάνο και κατευθύνομαι προς τη Βόρεια Αμερική για να ενημερώσουμε τους συμπατριώτες μας που ζουν στην Αμερική και στον Καναδά για την επιστολική ψήφο».

Η Υπουργός θα συμμετάσχει και στις εορταστικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου στο Μόντρεαλ και θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στις αντίστοιχες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στη Βοστώνη και το Λος Άντζελες

Το πρόγραμμα της Νίκης Κεραμέως περιλαμβάνει επισκέψεις σε πόλεις με δυναμική παρουσία Ελλήνων αποδήμων και συγκεκριμένα σε Βοστώνη, Νέα Υόρκη, Σαν Φρανσίσκο, Λος Άντζελες, Μόντρεαλ και Τορόντο. Επιπροσθέτως, θα έχει επαφές με πρέσβεις και πρόξενους και ευρύτερα με εκπροσώπους και μέλη της ελληνικής κοινότητας, ενώ θα συναντήσει τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Ελπιδοφόρο και τους μητροπολίτες Σαν Φρανσίσκο, κ. Γεράσιμο και Βοστώνης κ. Μεθόδιο.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ