Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

”Πυρά” Γεωργιάδη για φωτογραφία του που κυκλοφορεί διαδικτυακά: ”Κάποιοι ξοδεύουν χρήματα για να διαδώσουν την τοξικότητα”

«Πυρά» κατά όσων προσπάθησαν να τον εμπλέξουν στη δίκη για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό εξαπέλυσε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης με μια οργισμένη ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ειδικότερα, ο υπουργός απάντησε στα fake news – που προκάλεσαν σάλο τις τελευταίες ημέρες – και τον ήθελαν να φωτογραφίζεται αγκαλιά, όπως ανέφερε η σχετική λεζάντα, με την εισαγγελέα που πρότεινε την απαλλαγή του βασικού κατηγορούμενου, Ηλία Μίχου, λόγω αμφιβολιών, για τα αδικήματα του βιασμού και της μαστροπείας σε βάρος της 12χρονης από τον Κολωνό.

Διαβάστε ακόμα: Κολωνός: Ένταση στη δίκη για τη 12χρονη – Η μητέρα της άρχισε να βρίζει και πέταξε μαρκαδόρο στη δικηγόρο του 54χρονου

«Η αλήθεια είναι ότι κάθε μέρα βγάζω δεκάδες φωτό και μου είναι αδύνατον να θυμάμαι τους πάντες» ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ωστόσο, όπως συνέχισε ο ίδιος, «το φοβερό είναι» πως έμαθε ότι η «συγκεκριμένη κυρία ΔΕΝ είναι τελικά η Εισαγγελεύς, αλλά μία απλή δικηγόρος».

«Το αναρτώ όχι μόνον για να σας αποδείξω το μέγεθος της τοξικότητας που υφίσταμαι και που κάποιοι ξοδεύουν πολλά χρήματα στα social για να τα διαδώσουν, αλλά ότι στην προσπάθειά τους αυτή δεν ενδιαφέρονται καν για το εάν θα βλάψουν άσχετους αθώους ανθρώπους! Τα πράγματα με όλο αυτό το κλίμα έχει αρχίσει να ξεφεύγει» κατέληξε με νόημα ο υπουργός Υγείας.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ