Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Χριστοδουλάκης: Οι επιφυλάξεις για την “μεταγραφή” Ζαγοράκη στο ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ – “Θα πω την άποψή μου στα όργανα”

Με τις Ευρωεκλογές να πλησιάζουν και τα κόμματα να καταρτίζουν τις λίστες τους, οι επαφές των πολιτικών αρχηγών με υποψηφίους κλιμακώνονται, με το ΠΑΣΟΚ να ανακοινώνει σήμερα τους Κώστα Χρυσόγονο, Ρόζα Βρεττού, Ηλία Κικίλια και Παναγιώτη Δημόπουλο ως υποψηφίους του στη μάχη για την Ευρωκάλπη. Το ενδεχόμενο πάντως μεταγραφών φαντάζει ορθάνοιχτό, με τη στήλη Big Mouth του Powergame.gr να έχει επισημάνει έγκαιρα το «φλερτ» Ανδρουλάκη-Ζαγοράκη, ούτως ώστε ο «γαλάζιος» Ευρωβουλευτής και αρχηγός της Εθνικής στο Euro 2004 να θέσει υποψηφιότητα για τις Βρυξέλλες με το κόμμα της Χαριλάου Τρικούπη. Για το ενδεχόμενο αυτό ρωτήθηκε ο Μανώλης Χριστοδουλάκης – στην τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε στο Αction – και εξέφρασε σαφείς επιφυλάξεις λέγοντας ότι «οι επιλογές μας πρέπει να έχουν πλαίσιο πολιτικής συνάφειας με τον χώρο».

Διαβάστε ακόμα: Ευρωεκλογές 2024: Με Ζαγοράκη, Τσουκαλά και Χρυσόγονο το ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το πως κρίνει ο ίδιος την πιθανότητα να πολιτευθεί ο κ. Ζαγοράκης με το ΠΑΣΟΚ, ο κ. Χριστοδουλάκης ανέφερε: «Έχω άποψη, δεν θέλω να την εκφέρω δημόσια. Στα όργανα του κόμματος, όπου ζητηθεί και όπως χρειαστεί. Θεσμικά».

Από εκεί και πέρα, κληθείς να σχολιάσει τη χθεσινή δήλωση της Νάντιας Γιαννακοπούλου, ότι ο πήχης του ΠΑΣΟΚ για τις ευρωεκλογές, δεν είναι απλά η δεύτερη θέση, υπενθύμισε πρόσφατες δηλώσεις του Νίκου Ανδρουλάκη ότι «ο πήχης του κόμματος αφορά τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ώστε την επόμενη ημέρα, να μπορέσουμε να κάνουμε ένα ευρύ κάλεσμα συστράτευσης των προοδευτικών δυνάμεων και να διαμορφώσουμε μια καθαρή αντιπρόταση διακυβέρνησης, απέναντι στη Νέα Δημοκρατία».


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czzaylquigwh)

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ