Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Κεχαγιά στα Παραπολιτικά 90,1: Παροτρύνουμε τον Καραμανλή να ζητήσει άρση της ασυλίας του

«Παροτρύνουμε τον κύριο Καραμανλή να ζητήσει και με παραίνεση της κυβέρνησης την άρση της βουλευτικής του ασυλίας», τόνισε η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Βούλα Κεχαγιά, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή «Μπρα ντε φερ» με τον Δημήτρη Τάκη και την Χριστίνα Κοραή, αναφορικά με το δυστύχημα των Τεμπών. 

Ειδικότερα, σε ερώτηση που της τέθηκε για το αν ο Κώστας Καραμανλής είναι δολοφόνος, είπε: «Μακριά από μένα τέτοιες εκφράσεις δεν θα μπορούσα να το πω για κανέναν πολιτικό. όμως παροτρύνουμε τον κύριο Καραμανλή να ζητήσει και με παραίνεση της κυβέρνησης την άρση της βουλευτικής του ασυλίας. Για μας στο κάδρο δεν είναι μόνο ο Κώστας Καραμανλής αλλά και ο υφυπουργός Καραγιάννης και ο κύριος Τριαντόπουλος έχουν και οι τρεις ευθύνη».

Αναφορικά με τα τελευταία δημοσκοπικά ευρήματα, που κατατάσσουν δεύτερο τον ΣΥΡΙΖΑ, μπροστά από το ΠΑΣΟΚ, η Βούλα Κεχαγιά σημείωσε πως «η δεύτερη θέση τείνει να κλειδώσει για τον ΣΥΡΙΖΑ, είμαι προσγειωμένη όχι μόνο για την δεύτερη αλλά και για ένα καλό ποσοστό».

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ