Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Κοντοζαμάνης: Ύψιστη τιμή η συμμετοχή μου στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας

Επισημοποιήθηκε η παρουσία του Βασίλη Κοντοζαμάνη στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, με τον σύμβουλο του Κυριάκου Μητσοτάκη και πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας να στοχεύει πλέον στο να εκπροσωπήσει την Ελλάδα και την γαλάζια παράταξη στο Ευρωκοινοβούλιο, κάτι που χαρακτήρισε ως «ύψιστη τιμή» στην ανάρτησή του στο Instagram.

Ο κ. Κοντοζαμάνης ευχαρίστησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την συμμετοχή του στο ευρωψηφοδέλτιο του κυβερνώντος κόμματος σημειώνοντας πως τους δύο άνδρες ενώνει «η διαχείριση της πανδημίας», ενώ έκανε λόγο για «σημαντικές προκλήσεις» που έρχονται τα επόμενα χρόνια στην Ευρώπη.

*Διαβάστε ακόμα: Ευρωεκλογές 2024: Τα 28 πρώτα ονόματα του ευρωψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας

Αναλυτικά η ανάρτηση του Βασίλη Κοντοζαμάνη:

«Αποτελεί ύψιστη τιμή η συμμετοχή μου στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, της παράταξης που υπηρετώ από νεαρή ηλικία.

Νιώθω την ανάγκη να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη με τον οποίο, μεταξύ άλλων, μας ενώνει η διαχείριση της πανδημίας και οι μάχες που δώσαμε για την προστασία των συμπολιτών μας.

Μάχες που μας προσέφεραν την εμπειρία να βελτιώσουμε χρόνιες παθογένειες και να θέσουμε τα θεμέλια για ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος.

Αναμφισβήτητα, οι προκλήσεις για την Ευρώπη αλλά και για την Ελλάδα στην Ευρώπη, είναι σημαντικές τα επόμενα χρόνια.

Με οδηγό τις Αξίες μας, μπορώ να διαδραματίσω ένα σημαντικό και παραγωγικό ρόλο στην προώθηση των εθνικών μας συμφερόντων. Με εμπειρία και γνώση, μεθοδικότητα και σχέδιο.

Για τα παιδιά μας, την Κοινωνία, την Πατρίδα μας.

Στις 9 Ιουνίου ζητώ τη στήριξη σας να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στην Ευρώπη.

Ζητώ να είμαι ο δικός σας άνθρωπος στις Βρυξέλλες.

Βασίλης Κοντοζαμάνης
Υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία»

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ