Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Γιαννακοπούλου στα Παραπολιτικά 90,1: Η κυβέρνηση πετά την μπάλα στην εξέδρα για τα Τέμπη – Οι δηλώσεις Κασσελάκη μας βάζουν πιο κάτω από την Ουγκάντα

«Πυρά» τόσο σε βάρος της κυβέρνησης, όσο και σε βάρος του Στέφανου Κασσελάκη για την πρόταση διενέργειας εκλογών με παρατηρητές εξαπέλυσε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Νάντια Γιαννακοπούλου, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Στον αέρα» με τη Νίκη Λυμπεράκη. «Πρέπει να βάλουμε ένα στοπ σε όλη την προσπάθεια συγκάλυψης του εγκλήματος των Τεμπών», σημείωσε αναφορικά με το λόγο για την κατάθεση πρότασης δυσπιστίας, ενώ για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, είπε πως με δηλώσεις σαν αυτές περί παρατηρητών, «βάζουν τη χώρα μας ακόμα και πιο κάτω από την Ουγκάντα».

Ειδικότερα, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ μεταξύ άλλων, τόνισε:

Αναφορικά με την πρόταση δυσπιστίας

Ν.ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ: Από τη ΝΔ και τι δεν έχουμε ακούσει, η βασική γραμμή τους απέναντι σε μια κορυφαία κοινοβουλευτική διαδικασία όπου εμείς ζητούμε να λάμψει η αλήθεια και να αποδοθούν όλες οι ευθύνες η απάντηση της κυβέρνησης είναι να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα και ουσιαστικά να μας κατηγορήσει ότι είμαστε δήθεν εντολοδόχοι συμφερόντων επειδή κάνουμε αυτό που οφείλει να κάνει η αντιπολίτευση.

Ερωτηθείσα ποιος είναι ο σκοπός της πρότασης δυσπιστίας

Ν.ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ: Πρέπει να βάλουμε ένα φρένο, ένα τεράστιο στοπ σε όλη αυτή την προσπάθεια υποτίμησης και υποβάθμισης αυτής της τραγωδίας, σε όλη αυτή την προσπάθεια συγκάλυψης του εγκλήματος και πρέπει να δοθούν απαντήσεις, αυτό είναι το πιο βασικό και το χρέος το οποίο έχει το κάθε κόμμα της αντιπολίτευσης.

Αναφορικά με την αναμενόμενη τοποθέτηση του κ. Καραμανλή

Ν.ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ: Αυτό το οποίο θα όφειλε ο κ. Καραμανλής είναι να παραιτηθεί από οποιοδήποτε προνόμιο και να θέσει τον εαυτό του στην έρευνα και τη διάθεση της ελληνικής δικαιοσύνης.

Κληθείσα να σχολιάσει την τοποθέτηση Κασσελάκη για τη διεξαγωγή εκλογών με διεθνείς παρατηρητές

Ν.ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ: Θεωρώ ότι είναι αδιανόητο αρχηγός κόμματος και δη της αξιωματικής αντιπολίτευσης να προβαίνει σε τέτοιου είδους δηλώσεις οι οποίες είναι απολύτως επικίνδυνες και απολύτως υποτιμητικές για τη χώρα μας. Είναι αδιανόητο να γίνονται τέτοιου είδους δηλώσεις οι οποίες βάζουν τη χώρα μας ακόμα και πιο κάτω από την Ουγκάντα. Είναι αδιανόητο όλο αυτό το δηλητήριο και ο διχασμός ο οποίος τελείως ανεύθυνα διαχέεται. Βεβαίως τι να πρωτοπεί κανείς για τον κ. Κασσελάκη, να πούμε ότι την ίδια ώρα που οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ υπέγραφαν την αίτηση μομφής ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δημοσίευσε άρθρο που έλεγε ότι αυτό το οποίο συνυπέγραφαν είναι απλά κοκορομαχίες και επικοινωνιακό show. Αυτό είναι λαϊκισμός, τυχοδιωκτισμός και σε καμία περίπτωση δεν μας εκφράζει.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ