Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Δουδωνής στα Παραπολιτικά 90,1: Αντί να απολογηθεί η κυβέρνηση, ζητά να απολογηθούμε εμείς – Αστειότητες Κασσελάκη που ευνοούν τον Μητσοτάκη

«Ψεύτες και δειλοί» είναι όσοι κάνουν λόγο για συμφέροντα πίσω από την πρόταση δυσπιστίας, με αφορμή το ζήτημα της τραγωδίας των Τεμπών, σημείωσε μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ» με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Τάκη και Χριστίνα Κοραή ο βουλευτής επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Δουδωνής. «Αντί να απολογηθεί η κυβέρνηση ζητάει να απολογηθούμε εμείς που την αναδεικνύουμε κοινοβουλευτικά», τόνισε, ενώ εξαπέλυσε «πυρά» και σε βάρος του Στέφανου Κασσελάκη, λέγοντας πως τα «περί ήσυχης αποχώρησης» του Κυριάκου Μητσοτάκη στην πραγματικότητα ευνοούν τον πρωθυπουργό.

Μεταξύ άλλων, επεσήμανε:

Με αφορμή την πρόταση μομφής που κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ

Π.ΔΟΥΔΩΝΗΣ: Έχουμε το ύψιστο μέσο κοινοβουλευτικού ελέγχου, πρέπει να το σεβαστούμε ως διαδικασία και ακούω πράγματα από την κυβέρνηση που πραγματικά με εξοργίζουν όπως αυτό περί συμφερόντων.

Π.ΔΟΥΔΩΝΗΣ: Η πιο σκανδαλωδώς ευνοημένη κυβέρνηση από τα ΜΜΕ για τους γνωστούς λόγους βγαίνει και μιλάει για συμφέροντα την πρώτη φορά που ένα δημοσίευμα αποκαλύπτει μια αλήθεια και την πρώτη φορά που η δημοσιογραφία πραγματικά στέκεται με μια αποκάλυψη και έρχεται να αλλάξει την εικόνα την οποία δημιούργησε με κατασκευασμένες ειδήσεις τον περασμένο Μάρτιο η κυβέρνηση. Η πρώτη φορά που έρχεται ένα τόσο ηχηρό δημοσίευμα να αποκαλύψει μια αλήθεια αντί να απολογηθεί η κυβέρνηση ζητάει να απολογηθούμε εμείς που την αναδεικνύουμε κοινοβουλευτικά.

ΔΗΜ: Δεν πήρατε καμία εντολή από μιντιακό συγκρότημα για να κάνετε την πρόταση δυσπιστίας

Π.ΔΟΥΔΩΝΗΣ: Δεν απαντάω σε τρελά ερωτήματα. Το άλλο θέμα είναι ότι επειδή ακούω για συμφέροντα ή θα τα πούνε με όνομα και επώνυμο ή είναι και ψεύτες και δειλοί. Ψεύτες είναι έτσι κι αλλιώς το δειλοί παίζεται αλλά απ’ ότι φαίνεται είναι και πολύ δειλοί.

Ερωτηθείς αν θα συνταχθεί ο κ. Ανδρουλάκης με τα αιτήματα του κ. Κασσελάκη για διπλές εκλογές και την παρουσία διεθνών παρατηρητών

Π.ΔΟΥΔΩΝΗΣ: Εδώ μιλάμε για σωσίβιο στη ΝΔ. Ο τρόπος που αντιπολιτεύεται ο κ Κασσελάκης αποδεικνύεται γιατί τόσο διακαώς τον θέλει για αντίπαλό του ο κ. Μητσοτάκης. Ο κ. Μητσοτάκης θέλει τον κ. Κασσελάκη απλά τώρα του προέκυψε ότι τα πράγματα δεν είναι μόνο στα social media και να βγαίνει ο καθένας να κάνει δηλώσεις λέγοντας διάφορες αστειότητες υπάρχει και η θεσμική οδός που είναι η Βουλή. Εμείς απαντάμε θεσμικά, σοβαρά, μετρημένα.

Δουδωνής: Αστειότητες Κασσελάκη, που ευνοούν τον Μητσοτάκη

Ερωτηθείς αν υπάρχει ένα αντικυβερνητικό μέτωπο

Π.ΔΟΥΔΩΝΗΣ: Υπάρχει ένα μέτωπο λογικής απέναντι σε ένα παράλογο το οποίο συνίσταται στο γεγονός ότι η κυβέρνηση η οποία κυβερνούσε όταν 57 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε ένα τραγικό δυστύχημα που και η ίδια χαρακτήρισε ως έγκλημα υπογράφοντας το αίτημα για εξεταστική επιτροπή του ΚΚΕ θέλει να της ζητήσουμε και συγνώμη για το ότι αναδεικνύουμε μια πραγματικότητα που η πραγματικότητα είναι η συγκάλυψη, η διαφθορά και το να μην φταίξει κανένας.

Π.ΔΟΥΔΩΝΗΣ: Αυτά περί εκλογών με διεθνείς παρατηρητές και όλη αυτή η ρητορική «να αποχωρήσει ήσυχα ο κ. Μητσοτάκης» αυτά είναι αστειότητες που ευνοούν τον κ. Μητσοτάκη. Δεν πρόκειται εμείς να μπούμε σε καμία τέτοια λογική, είμαστε το ΠΑΣΟΚ.

Ερωτηθείς τι περιμένει να ακούσει από την ομιλία του κ. Καραμανλή

Π.ΔΟΥΔΩΝΗΣ: Εγώ έχω ακούσει από τον κ. Καραμανλή, με έχει ρωτήσει ενώ ήμουν κάτω στα έδρανα της Βουλή αν ντρέπομαι. Του απάντησα ότι μάλλον δεν θα έπρεπε να ντρέπομαι εγώ γιατί δεν έχασαν τη ζωή τους στη θητεία μου 57 άνθρωποι. Νομίζω ότι είναι αλαζόνας, προκλητικός και η απόλυτη στήριξη της ΝΔ στον κ. Καραμανλή σε όλη τη διαδικασία προανακριτικών και εξεταστικών είναι και η χειρότερη απόδειξη για τον κυνικό τρόπο με τον οποίο χειρίζονται τα ζητήματα αυτά. Ο κ. Ταμήλος δεν είναι τυχαίο φαινόμενο μπορεί να λεει φωναχτά πράγματα τα οποία άλλοι σκέφτονται.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ