Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Μαρία Συρεγγέλα στα Παραπολιτικά 90,1: Πρέπει να μας προβληματίζει η χρονική συγκυρία που κατατέθηκε η πρόταση δυσπιστίας

Για την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης που κατατέθηκε από τον Νίκο Ανδρουλάκη μίλησε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Εκείνη κι εγώ» με τους δημοσιογράφους Θανάση Φουσκίδη και Στέλλα Γκαντώνα, η γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, κα Μαρία Συρεγγέλα.

 Ειδικότερα η κ. Συρεγγέλα αναφορικά με την πρόταση δυσπιστίας ανέφερε: Ο κος Ανδρουλάκης άπειρες φορές είχε τη δυνατότητα και για άλλα σημαντικά θέματα να καταθέσει πρόταση δυσπιστίας. Πρέπει να μας προβληματίζει η χρονική συγκυρία». 

Ερωτηθείσα αν πιστεύει ότι ενδεχόμενη παραίτηση του κ. Καραμανλή θα μπορούσε να αποτελέσει βαλβίδα αποσυμπίεσης απάντησε: Όλη αυτή η ρητορική αυτές τις μέρες είχε και στόχο να πει το αν παραιτείτο ο κ. Καραμανλής από το βουλευτικό αξίωμα μόνο τότε θα μπορεί να κριθεί από τη Δικαιοσύνη. Άλλο είναι η άρση βουλευτικής ασυλίας, ο κ. Καραμανλής και βουλευτής να μην ήταν από τη στιγμή που ήταν υπουργός και αν η Εισαγγελία ή η Δικαιοσύνη είχε στοιχεία ή και τα ίδια τα κόμματα τα οποία μας καταγγέλλουν είχαν τα στοιχεία ότι ο κ. Καραμανλής φταίει ας τα φέρουν στη Βουλή.

H Μαρία Συρεγγέλα στους Θανάση Φουσκίδη & Στέλλα Γκαντώνα  27-03-24

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ