Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Νατσιός: Φτάνει η ώρα της Δικαιοσύνης για τα Τέμπη – Υπάρχουν τρεις μορφές μομφής

«Μια τραγωδία σαν αυτή που συζητάμε έχει δυο αποτελέσματα. Αν είσαι αθώος, γίνεται αφορμή να πετάξεις ψηλά καθαρός. Αν είσαι ένοχος θα βουλιάξεις στις λάσπες. Το πρώτο πράγμα που μπαζώσατε είναι η συνείδησή σας, όμως η αλήθεια βγαίνει στο φως», ανέφερε ο πρόεδρος της Νίκης, Δημήτρης Νατσιός, μιλώντας στο βήμα της Βουλής κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

«Υπάρχουν τρεις μορφές μομφής», είπε ο πρόεδρος της Νίκης και συνέχισε:

«Η μία είναι η μορφή των πολιτικάντηδων. Μια τουφεκιά στο κατεστημένο που εκ προοιμίου είναι άσφαιρη. Δεν έχει κανένα πολιτικό εκτόπισμα και είναι προδιαγεγραμμένο ότι θα αποτύχει. Ποιο πολύ εξυπηρετεί την κυβέρνηση παρά τη ζημιώνει.

Η δεύτερη μομφή δεν είναι τα δωράκια που ανταλλάσσουν τα κόμματα μεταξύ τους για να επιβιώσουν. Πρόκειται για τη μομφή του λαού. Είναι η κατακραυγή εναντίον της κυβέρνησης που μεταδίδεται από στόμα σε στόμα.

Περισσότερο θα έπρεπε να τρέμουμε τη μομφή του Θεού υπό το βλέμμα του οποίου, κατεδαφίστηκαν ολόκληρες αυτοκρατορίες. Αν θέλουμε να ζητήσουμε κάτι ως έθνος σήμερα, είναι να μην μας κατακρίνει άλλο ο Θεός», τόνισε ο κ. Νατσιός και κατέληξε.

«Η διαφθορά της ψυχής έχει κοινή ρίζα με την διαφθορά της πολιτικής και η διαφθορά της πολιτικής γεννά τραγωδίες και εγκλήματα όπως αυτά των Τεμπών. Ακούμε αντεγκλήσεις ανομίες προς εντυπωσιασμό. Ποιος θα κατατροπώσει τον αντίπαλο, και τελικά ο μόνος νικημένος είναι ο λαός μας που αντί να ασχολείστε με τα φρικτά του προβλήματα, τον αναγκάζετε τεχνηέντως να ασχολείται αυτός με τα δικά σας αμαρτήματα. Σ’ ένα βασίλειο διαφθοράς όπως έχει καταντήσει η Ελλάδα, γίνονται θαυμαστές ανατροπές που ξεσκεπάζουν την συγκάλυψη και αλλά σιγά σιγά έρχεται στο φως η αλήθεια. Οι 57 αυτές ψυχές μαρτύρησαν σε ένα κράτος ανομίας. Φτάνει η ώρα της Δικαιοσύνης για τα Τέμπη».

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ