Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Ομολογία Nίκου Παππά: “Υπήρχε προετοιμασία με τα άλλα κόμματα για την πρόταση δυσπιστίας πριν το δημοσίευμα του Βήματος”

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς, αποκάλυψε μιλώντας στο Action 24 ότι υπήρξε προετοιμασία με τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης για την κατάθεση της πρότασης δυσπιστίας πριν το δημοσίευμα του “Βήματος”».

O κ. Παππάς ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο αλλά και τον αναπληρωτή υπουργό Νίκο Παπαθανάση γιατί κατατέθηκε η πρόταση δυσπιστίας από ένα δημοσίευμα της εφημερίδας το Βήμα και απάντησε: «Και ποιος σας είπε ότι δεν υπήρχαν συζητήσεις μεταξύ των κομμάτων της αντιπολίτευσης που δεν είδαν το φως της δημοσιότητας εδώ και κάποιες ημέρες; Είχε ήδη ωριμάσει η σκέψη. Αυτά αντιλαμβάνεστε ότι δεν γίνονται από το βράδυ ως το πρωί. Είναι συντεταγμένα κόμματα, να μην υπάρχουν αιφνιδιασμοί. Δεν μπορώ να σας πω κάτι παραπάνω».


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d04rdu7irlix)

Ο κ. Παππάς υπενθύμισε την υπόθεση Ασημακοπούλου, με τη διαρροή προσωπικών δεδομένων απόδημων Ελλήνων, τονίζοντας πως από τότε υπήρξε η σκέψη της κλιμάκωσης των αντιδράσεων κατά της κυβέρνησης, οπότε μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στα Τέμπη, κρίθηκε ως κατάλληλη η στιγμή να προβούν τα κόμματα στην πρόταση δυσπιστίας.

Την παραδοχή του Ν. Παππά ανέφερε και στην ομιλία του στη Βουλή ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, λέγοντας: «Ο κ. Παππάς – του ξέφυγε μάλλον – είπε απόψε ότι υπήρχε προσυνεννόηση μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ. Γι’ αυτό ήρθε σήμερα ο κ. Ανδρουλάκης να πετάξει λάσπη στον ανεμιστήρα και να μιλήσει για κοινωνικές εκδηλώσεις».

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ