Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Πρόταση δυσπιστίας – Νατσιός: Ανίκανος σε βαθμό κακουργήματος ο Καραμανλής

Ανίκανο σε βαθμό κακουργήματος αποκάλεσε τον Κώστα Αχ. Καραμανλή ο πρόεδρος της Νίκης, Δημήτρης Νατσιός κατσ την ομιλία του για την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης που κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

«Δεν μπορούμε να καταλάβουμε από πού αντλεί την αλαζονεία του ο κ. Καραμανλής», τόνισε ο κ. Νατσιός, καταδικάζοντας τη στάση που κράτησαν οι βουλευτές της ΝΔ κατά την ομιλία του του πρώην υπουργού. «Είναι υπεύθυνος για τον θάνατο των 57 ανθρώπων στα Τέμπη», είπε και πρόσθεσε: «Μήπως θέλετε να σας ζητήσει και συγγνώμη ο ελληνικός λαός;».

«Ο πολίτης που χρήζει ιατρικής περίθαλψης, έχει στο μυαλό του πώς θα καταφέρει να πληρώσει το φακελάκι. Είναι απεγνωσμένος ο πολίτης», ο πρόεδρος της Νίκης, Δημήτρης Νατσιός. Είστε το κόμμα που ώθησε ξένες εφημερίδες να πανηγυρίζουν γιατί ηττήθηκε η Ορθοδοξία και η Εκκλησία», συνέχισε ο πρόεδρος της Νίκης συμπληρωνοντας

«Το δικαίωμα στην οικογένεια έχουν τα αγαπημένα ζευγάρια των ομοφυλόφυλων», πρόσθεσε ο κ. Νατσιός, καταδικάζοντας τις πολιτικές της κυβέρνησης. «Καταντήσατε τα σχολεία κέντρα αγραμμάτων», σημείωσε, τονίζοντας: «Στις παρελάσεις φορούν κέρατα και φούστες και όχι τις παραδοσιακές μας στολές».

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ