Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Διονύσης Καλαματιανός στα Παραπολιτικά 90,1: Θα καταθέσουμε αίτημα για προανακριτική, να υπάρξει η δέσμευση ότι ο κ. Καραμανλής θα πάει στη Δικαιοσύνη

Θα καταθέσουμε αίτημα για προανακριτική, υπάρχει το κατηγορητήριο για Καραμανλή”, σημείωσε μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή «Μπρα ντε φερ» με τους Δημήτρη Τάκη και Χριστίνα Κοραή, ο κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Διονύσης Καλαματιανός, ζητώντας να υπάρξει δέσμευση πως ο πρώην υπουργός Μεταφορών, θα εξεταστεί από τη Δικαιοσύνη.

Μεταξύ άλλων, επεσήμανε:

Ερωτηθείς αν θα καταθέσουν αίτημα για προανακριτική

Δ.ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ: Αίτηση θα καταθέσουμε, και όλοι μαζί πρέπει να καταθέσουμε, ο ίδιος ο κ. Καραμανλής πρέπει να το ζητάει για σύσταση προανακριτικής αλλά με τελική κατάληξη την παραπομπή του στη Δικαιοσύνη. Ο κ. Καραμανλής δεν λέει αυτό, λέει κάντε αίτηση και θα δούμε.

Δ.ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ: Κατηγορητήριο υπάρχει, έχουνε έρθει στη Βουλή οι μηνύσεις συγγενών. Εμείς έχουμε καταλήξει ποια αδικήματα έχει κάνει, παρακώλυση συγκοινωνιών, ανθρωποκτονία από ενδεχόμενο δόλο και άλλα πολλά. Το κατηγορητήριο υπάρχει το ζήτημα είναι ο κ. Καραμανλής, η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης θα τον στείλουν στη Δικαιοσύνη ναι ή όχι;

Ερωτηθείς αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταθέσει αίτημα για προανακριτική αφού πρώτα έρθει στη Βουλή το χαρτί από τον Εφέτη Ανακριτή

Δ.ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ: Θα την καταθέσουμε εφόσον δεσμευτεί ο κ. Καραμανλής και ο κ. Μητσοτάκης ότι θα πάει ο κ. Καραμανλής στη Δικαιοσύνη και όποιος άλλος εμπλέκεται.

O Διονύσης Καλαματιανός  στους Δημήτρη Τάκη & Χριστίνα Κοραή            29-03-24

 

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ