Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Η κυβέρνηση πήρε στην πλάτη της την ευθύνη και τη συγκάλυψη για το έγκλημα στα Τέμπη’

Λίγες ώρες μετά από την θυελλώδη συζήτηση στη Βουλή επί της πρότασης δυσπιστίας, που εντέλει καταψηφίστηκε, η Ζωή Κωνσταντοπούλου μίλησε στην εκπομπή του ΕΡΤNews «Συνδέσεις» αναφέροντας αρχικά: «Η ΝΔ προσπάθησε να κλείσει γρήγορα τη συζήτηση και 60 βουλευτές της διαγράφηκαν να μη μιλήσουν».

Η πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας» χαρακτήρισε ντροπιαστική τη διαδικασία στη Βουλή, όπου, οπως είπε, επιβραβεύτηκαν οι κ Μητσοτάκης και Καραμανλής για την αλαζονεία τους. Όπως χαρακτηριστικά είπε: Η κυβέρνηση «πήρε στην πλάτη της την ευθύνη και τη συγκάλυψη για το έγκλημα στα Τέμπη».

Στη συνέχεια, κατηγόρησε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ότι απέκρυψε τον αποκεφαλισμό των δύο πιο στενών συνεργατών του επιρρίπτοντας την ευθύνη για όλα όσα έχουν γίνει σε εκείνον, ενώ χαρακτήρισε αμετανόητη την κυβέρνηση και επεσήμανε ότι ενώ γνώριζαν ότι τα τρένα πήγαιναν στα τυφλά, άφησαν τους ανθρώπους ανυπεράσπιστους.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλώντας για τη δικαιοσύνη και τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν, επεσήμανε ότι η δικογραφία τις πρώτες κρίσιμες ώρες ήταν στην τροχαία Λάρισας και κατόπιν με εντολή του Πρωθυπουργού στον εισαγγελέα Ντογιάκο, ο γιος του οποίου ήταν στενός συνεργάτης του Κ. Καραμανλή.

Όπως πρόσθεσε, ο κόσμος έχει την πεποίθηση ότι υπάρχει συγκάλυψη και η κοινωνία βοά ότι υπόλογοι είναι οι Καραμανλής, Μητσοτάκης και όσοι κυβερνητικοί ενεπλάκησαν στο έγκλημα των Τεμπών.

Τέλος η πρόεδρος «Πλεύσης Ελευθερίας» άφησε αιχμές κατά της ΕΡΤ, διότι έχει αποκλείσει το κόμμα της από τις εκπομπές της.


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d063c348edf5)

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ