Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Ναύπλιο: Βανδάλισαν τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας – Έγραψαν συνθήματα στο κτήριο

Επιθέσεις στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας και στα Δικαστήρια του Ναυπλίου σημειώθηκαν το πρωί της Παρασκευής (29.03), όπου άγνωστοι έγραψαν συνθήματα, λίγη ώρα πριν απαγγελθεί η απόφαση ενοχής του Ηλία Μίχου στην υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης από  τα Σεπόλια.

Μάλιστα, τα συνθήματα γράφηκαν με κόκκινη και μαύρη μπογιά στα δύο κτήρια, ενώ υπήρχαν και χαρακτηρισμοί που αφορούσαν τη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη

nafplio29-3_1

Τα γραφεία της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ

Συγκεκριμένα, οι δράστες έγραψαν με κόκκινη και μαύρη μπογιά συνθήματα κατά της ΝΔ και του Ηλία Μίχου για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης, καθώς και συνθήματα για την τραγωδία στα Τέμπη.

Επίσης οι άγνωστοι δράστες, δρώντας με τον ίδιο τρόπο, έγραψαν τα ίδια συνθήματα στην πρόσοψη του Δικαστικού Μεγάρου Ναυπλίου.

nafplio29-3_2

Τα Δικαστήρια Ναυπλίου όπου οι άγνωστοι έγραψαν συνθήματα

Ναύπλιο: Τρίτη επίθεση στα γραφεία της ΝΔ

Όπως αναφέρουν στο δημοσίευμά τους οι argolikeseidhseis.gr, είναι η τρίτη επίθεση από αγνώστους που δέχτηκαν, τα ξημερώματα της Παρασκευής, τα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στην οδό 25ης Μαρτίου.

Τα συγκεκριμένα γραφεία της ΝΔ έχουν γίνει ξανά στόχος επίθεσης στις 9 Ιουνίου του 2023 και στις 19 Φεβρουαρίου του 2024, όπου άγνωστοι είχαν σπάσει τα τζάμια.

nafplio29-3_3

Στα γραφεία συστεγάζεται και η ΔΕΕΠ Αργολίδας όπου πραγματοποιεί συσκέψεις σε τακτικά διαστήματα. Στο σημείο βρέθηκε έπειτα από ενημέρωση νωρίς το πρωί ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Αργολίδας Παναγιώτης Ζαχαριάς.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ