Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Παύλος Χρηστίδης στα Παραπολιτικά 90,1: O κ. Μητσοτάκης δεν έδωσε απαντήσεις για τα Τέμπη, ήρθε στη Βουλή να εγκαινιάσει την προεκλογική περίοδο με όρους ακραίας πόλωσης

O κ. Μητσοτάκης δεν έδωσε απαντήσεις αν και αυτή τη φορά μας έκανε τη χάρη να έρθει να μιλήσει για το ζήτημα των Τεμπών”, δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή “Εκείνη και εγώ”, με τον Θανάση Φουσκίδη και τη Στέλλα Γκαντώνα, ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης, αναφερόμενος την τριήμερη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας στη Βουλή.

Όπως συμπλήρωσε, “χθες ο κ. Μητσοτάκης ήρθε να εγκαινιάσει την προεκλογική περίοδο και να βάλει με όρους ακραίας πόλωσης τον τρόπο με τον οποίο θα φτάσουμε στις ευρωπαϊκές εκλογές.”

Μεταξύ άλλων, τόνισε:

Κληθείς να σχολιάσει την τριήμερη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας στη Βουλή

Π.ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ: Μάθαμε ποιος είναι αυτός ο οποίος πήγε ξημερώματα και πήρε τα στικάκια; Όχι. Μάθαμε ποιος αλλοίωσε τις συνομιλίες; Όχι. Μάθαμε ποιος τις διοχέτευσε σε ΜΜΕ; Ούτε άρα ο κ. Μητσοτάκης δεν έδωσε απαντήσεις αν και αυτή τη φορά μας έκανε τη χάρη να έρθει να μιλήσει για το ζήτημα των Τεμπών. Δεύτερον, υπήρξε πλήρης κάλυψη του κ. Μητσοτάκη και όλης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας στον Κ. Καραμανλή. Ένα ζήτημα το οποίο φαινόταν να έχει ειδικά χαρακτηριστικά είναι πια ζήτημα όλης της ΚΟ της ΝΔ και όχι μόνο ενός ανθρώπου. Και το τρίτο θέμα είναι ότι χθες ο κ. Μητσοτάκης ήρθε να εγκαινιάσει την προεκλογική περίοδο και να βάλει με όρους ακραίας πόλωσης τον τρόπο με τον οποίο θα φτάσουμε στις ευρωπαϊκές εκλογές. Εδώ είμαστε να αναμετρηθούμε σε ένα πολύ συγκεκριμένο πεδίο το οποίο επέλεξε ο Πρωθυπουργός.

Ερωτηθείς αν υπήρξε προσυνεννόηση για την πρόταση μομφής μεταξύ του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ

Π.ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ: Δεν υπήρξε προσυνεννόηση αυτό είναι κάτι απολύτως ξεκάθαρο. Εγώ καταλαβαίνω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μια ανάγκη να παρουσιάζει επικοινωνιακά μια εικόνα διαχείρισης των πραγμάτων, το είδαμε με τους διεθνείς παρατηρητές το βλέπουμε και με τη δήλωση του κ. Παππά γύρω από τα ζητήματα της προσυνεννόησης, δεν καταλαβαίνω τις σκοπιμότητες αυτές ίσα -ίσα θεωρώ ότι βάζουν σε διακύβευση τον τρόπο με τον οποίο προχωράει η αντιπολίτευση σε μια θεσμική πρωτοβουλία όπως ήταν αυτή που πήρε ο κ. Ανδρουλάκης. Εμείς θα ακολουθήσουμε το δρόμο τον οποίο χαράξαμε, ένα δρόμο που έχει θεσμικότητα, που έχει σοβαρότητα, που έχει προτάσεις και που θα επιμένει στα ερωτήματα τα οποία βλέπετε ότι έχουν και αποτέλεσμα. Γιατί αυτό που συνέβη με τον κ. Μπρατάκο και με τον κ. Παπασταύρου είναι η παγίδα την οποία πήγε να στήσει ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης στον κ. Ανδρουλάκη και το ΠΑΣΟΚ.

Κληθείς να σχολιάσει τη δήλωση του Πρωθυπουργού ότι ο κ. Ανδρουλάκης μεταλλάσσει το ΠΑΣΟΚ σε πράσινο ΣΥΡΙΖΑ

Π.ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ: Δεν έχει πολύ μεγάλο θέμα ο κ. Μητσοτάκης με το πράσινο γιατί είδα ο κ. Φλωρίδης πανηγύριζε μέχρι και για τα ζητήματα του Βατοπεδίου. Δεν νομίζω ότι έχει κάποιο ιδιαίτερο ζήτημα ο κ. Μητσοτάκης και με το ΣΥΡΙΖΑ διότι τον πρόεδρό του παραλίγο να το κάνει υπουργό, τον κ. Αποστολάκη παραλίγο να τον κάνει υπουργό. Εμείς δεν είμαστε πράσινος ΣΥΡΙΖΑ είμαστε το ΠΑΣΟΚ το ξέρει πάρα πολύ καλά ο κ. Μητσοτάκης. Εμείς θα είμαστε ο αντίπαλός του πολιτικά, ουσιαστικά σε όλα τα ζητήματα.

Αναφορικά με την αύξηση του κατώτατου μισθού

Π.ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ: Κάθε ευρώ παραπάνω που στηρίζει τον Έλληνα πολίτη είναι κάτι σημαντικό.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ