Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Φήμες για Θανάση Νέζη στη θέση του Γιάννη Μπρατάκου στο Μέγαρο Μαξίμου

Μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται να αποφασίσει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης το πρόσωπο εκείνο που θα διαδεχθεί τον Γιάννη Μπρατάκο.

Στο πλαίσιο της ιδέας ο διάδοχος του Μπρατάκου να προέρχεται από το εσωτερικό του κόμματος και με δεδομένο πως πλέον ο διευθυντής του γραφείου του πρωθυπουργού δεν θα έχει τις αρμοδιότητες που είχε μέχρι πρότινος, στο τραπέζι έχουν πέσει τις τελευταίες ώρες αρκετά ονόματα.

Ένα πρόσωπο το οποίο έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά για τη συγκεκριμένη θέση είναι ο σύμβουλος του προέδρου Μητσοτάκη, Θανάσης Νέζης.

Ένας από τους πιο στενούς και μακροβιότερους συνεργάτες του πρωθυπουργού με τον οποίο τους συνδέουν πολλά.

Ο Θανάσης Νέζης βρίσκεται δίπλα του από την περίοδο που ο Κυριάκος Μητσοτάκης διεκδικούσε την είσοδο του στη Βουλή και μέχρι σήμερα είναι πάντοτε στο πλευρό του.

Μάλιστα, ένας από τους λόγους που ο Πρωθυπουργός επεξεργάζεται σοβαρά το συγκεκριμένο σενάριο είναι γιατί ο Θανάσης Νέζης διατηρεί πολύ καλές σχέσεις τόσο με τα κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας όσο και με τους βουλευτές και τους Υπουργούς της Κυβέρνησης.

Παράλληλα, η εμπειρία του σε συνδυασμό με την συνέπεια που έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια δίπλα στον Κυριάκο Μητσοτάκη αποτελούν εκ των πραγμάτων ένα διαβατήριο για την αναβάθμισή του και την είσοδό του στο Μέγαρο Μαξίμου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, τη θέση του Σταύρου Παπασταύρου φέρεται να αναλαμβάνει ο Μάκης Βορίδης.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ